OP NAAR DE STERREN

en daar voorbij

Wij helpen jou groeien. Marketing gaat over het creëren van aantrekkelijke verhalen rondom organisaties, diensten en producten. Wij stoppen niet bij advies, maar creëren ook de marketingmiddelen, offline en online. Van strategie tot design, productie en verspreiding.

Verhalen creëren, vertellen en verspreiden.

Onze diensten

Of we vinden een weg, of we maken er één

Strategie

Vermarkten van diensten en producten

Positionering

Recruitmentstrategie

Propositie

Marketing- en communicatieplan

Employee Journey

Contentstrategie

Branding

Loyaliteit

Mediastrategie en -planning

Middelen

Copywriting en tekst

Cross-mediale campagnes

Customer Journey

Contentcreatie

Huisstijl en website

Design en grafisch ontwerp

Arbeidsmarktcommunicatie

Events

Beurs

Open dag

Evenement

Presentaties

Strategie

Vermarkten van diensten en producten

Positionering

Recruitmentstrategie

Propositie

Marketing- en communicatieplan

Employee Journey

Contentstrategie

Branding

Loyaliteit

Mediastrategie en -planning

Middelen

Copywriting en tekst

Cross-mediale campagnes

Customer Journey

Contentcreatie

Huisstijl en website

Design en grafisch ontwerp

Arbeidsmarktcommunicatie

Events

Beurs

Open dag

Evenement

Presentaties

Onder de loep: arbeidsmarktcommunicatie

Onder de loep: arbeidsmarktcommunicatie

Van het opzetten tot een inspirerend werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatiestrategie, tot het daadwerkelijk werven van personeel. Wij maken jouw organisatie onweerstaanbaar voor talent. Bijvoorbeeld met een creatieve wervingscampagne bestaande uit twee ingrediënten:

1. Krachtige content die de doelgroep inspireert en activeert;
2. Advertenties op social media met effectieve doelgroepselectie.

 

 

Wij helpen je niet alleen met aantrekken van talent, maar vertellen je ook hoe je het best medewerkers kunt behouden. Wist je dat je huidige medewerkers hét belangrijkste kanaal zijn in de zoektocht naar personele versterkingen?

Jumbo

MarketingMakkers gaat samen met Jumbo Phicoop Sevenum voor 'De klantvriendelijkste Jumbo van Nederland in 2020'! Een prachtige doelstelling waarbij wij niet alleen een helpende hand bieden in alle interne- en externe communicatie, maar ook een belangrijke rol spelen op bedrijfskundig vlak. Een mooie organisatie in beweging, waarin de klant én de medewerkers centraal staan.

Hotraco

MarketingMakkers heeft voor Hotraco een plan gemaakt en uitgevoerd, om de huidige bedrijfsactiviteiten en innovaties binnen de organisatie beter zichtbaar te maken voor bezoekers én medewerkers. Onlangs zijn hiervoor wanduitingen gerealiseerd op een locatie van Hotraco Group in Horst, in samenwerking met Martin Cuypers. Dit geeft medewerkers de handvatten om vol trots over Hotraco te vertellen.

Van Leendert Transport

Voor Van Leendert Transport ontwikkelde MarketingMakkers in samenwerking met Sociaal Kapitaal creatieve online wervingscampagnes. De combinatie van humor en authenticiteit zorgde voor veel aandacht en een overweldigend aantal reacties op de campagnes. Het resultaat? Alle vacatures zijn vervuld en alle medewerkers zijn trots om deel uit te maken van het Van Leendert-team.

AgroLeeft

MarketingMakkers ondersteunt en adviseert AgroLeeft op het gebied van marketing- en communicatie. AgroLeeft is een samenwerking tussen het groene beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de regio Zuidoost-Nederland. De klantreizen van de verschillende stakeholders zijn in kaart gebracht om op basis daarvan de marketingactiviteiten te optimaliseren. Ook organiseert MarketingMakkers evenementen en marketingtrainingen voor aangesloten ondernemers en een marketingproject voor studenten.

Rens Automation

Voor Rens Automation treedt MarketingMakkers op als allround marketing- en salespartner. Met een doordacht marketingplan bereiken we de niche doelgroep van de organisatie en zetten we aan tot actie. Zo denken we mee over beursdeelnames, schrijven aansprekende social content en ontwikkelen we overtuigende mailings.

Vepymo

Voor Vepymo, kuikenbroeierij en opfokorganisatie in de legkippensector, ontwikkelde MarketingMakkers een creatieve beursstand die werd ingezet tijdens de opening van Kipster. Met deze stand werd het innovatieve karakter van Vepymo weergegeven waarbij Vepymo altijd “haantje de voorste is”. Met als belangrijkste boodschap: de toegankelijkheid van Vepymo voor alle kippenboeren: Onze deur staat altijd open!

Wij vertellen jouw verhaal.

 

Neem contact met ons op.

Niek Geurts

Partner | Marketingadviseur