Schrijven kunnen we bijna allemaal. Maar goed schrijven, dat is een kunst. Dat gaat verder dan leesbaarheid, spelling of grammatica. En dat leer je met veel vlieguren, vallen en opstaan. Heb jij even geluk: die tijd besparen we je. Dankzij onze kennis en bak aan ervaring brengen we jou de lessen bij waarvan wij ze eerder hadden willen weten. Bereik na één training al een hoger niveau en groei dan door naar het hoogst haalbare.

Wat houdt een schrijftraining in?

Wij hebben geen standaardtrainingen. Dat is geen luiheid, dat is meedenken. Want wij horen eerst graag waar jouw behoefte ligt, ontdekken wat je doelen zijn en lezen wat van jouw teksten door om te checken waar verbeterkansen liggen. Vanaf daar kunnen we werken. Hoelang zo’n training duurt? Wat ons betreft niet lang genoeg. Maar we begrijpen dat je ons enthousiaste geratel niet urenlang aan kan (of wil) horen. Onze trainingen nemen daarom een dagdeel in beslag.

En dat betekent zeker niet dat je alleen maar zit en luistert. De trainingen zijn interactief: van doen leer je ten slotte het meest. En doen we dat eenmalig, of komen we met regelmaat terug om nog meer progressie te boeken? It’s up to you.

Geloof ons, iedereen kan het

De een heeft wat meer aanleg en taalgevoel dan de ander, maar wij geloven dat iedereen kan leren schrijven. Haal met ons het taaltalent in je naar boven. Leer hoe je de aandacht grijpt en niet meer loslaat. En hoe je teksten schrijft die prettig leesbaar zijn en toe te passen in verschillende contentvormen: van persbericht tot blog. Dankzij onze do’s, dont’s, praktische tips en best practices rollen die teksten voortaan moeiteloos uit je pen.

Plan een kennismaking in met Nina

Met een studie Nederlandse Taal en Cultuur en een eerstegraads lesbevoegdheid op zak, is Nina dé persoon die je kan helpen met het schrijven van een sterke tekst. Ze combineert haar plezier in schrijven en onderwijzen met haar passie voor de Nederlandse taal.

Nina Brouwers

Marketing- en communicatieadviseur