Geen tijd en moeite steken in pr betekent niet dat mensen geen mening hebben over jouw organisatie. Want iets van je vinden, dat doen ze toch wel. En dan kun je ze maar beter zelf in de juiste richting sturen. Laat met de juiste pr jouw organisatie zien zoals jij gezien wil worden en houd zelf je imago in de hand.

Bouw aan relaties met stakeholders

In public relations draait het allemaal om de communicatie vanuit jouw organisatie. Om de juiste relatie op te bouwen en onderhouden met de buitenwereld. En om misschien zelfs te beïnvloeden hoe er over je gepraat wordt als je er niet bij bent. Laat de kern van jouw organisatie zien en zorg dat (potentiële) klanten een gevoel krijgen bij wat jullie doen en wie jullie zijn. En dat is soms even puzzelen. Wij nemen je hierin graag bij de hand.

Met een uitgedachte pr-planning ben je op precies de juiste momenten aanwezig bent bij je doelgroep. Met persberichten die nieuwswaarde hebben waar de pers niet omheen kan. En met communicatieboodschappen waardoor stakeholders -zoals de omgeving, gemeente, politiek of investeerders- niet anders willen dan het gesprek met je aangaan.

Waarom investeren in pr?

Je moeder één keer per jaar bellen zorgt niet voor de allerbeste familieband. Waarom zou dit voor stakeholders, (potentiële) medewerkers en klanten dan wel gelden? Het kost tijd om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden. Want in welke branche je ook actief bent, jouw verhaal wordt steeds belangrijker. Mensen hebben een goede associatie bij jou op basis van gevoel, kennis en ervaringen. En dat creëer je niet met dat ene berichtje per jaar. En ja, we snappen dat dat in de dagelijkse werkzaamheden er nog wel eens bij in kan schieten. Want vaak wordt het pas prioriteit als het te laat is. Laat je ondersteunen of geef het gewoon lekker uit handen.

Ook jouw makker voor redigeren en schrijfhulp

Wij zijn niet alleen sterk in het schrijven van nieuwe teksten, maar ook in bestaande teksten naar hoger niveau tillen. Want met een kritische blik en nieuwe inzichten wordt alles beter. En met onze schrijfcursussen leer je het beste van de besten om het in het vervolg zelf meteen zelf de beste teksten schrijven die boeien van begin tot eind.

Plan een adviesgesprek met Sayenne

Deze alleskunner is altijd in de weer. Tekstschrijven, conceptcreatie, creatieve ideeën spuien of projecten managen: ze draait haar hand er niet voor om. Met haar onweerstaanbare teksten en conceptcreatie weet ze altijd weer elke doelgroep te overtuigen.

Maak kennis met Sayenne Hermans

Marketing- en communicatieadviseur