In een wereld waar we steeds meer online te vinden zijn, vergeten we vaak de kracht van offline marketing. Sund. Wij zijn er fan van. Want volgens ons werkt een strategische mix van offline en online marketing het best. Want ook al is het effect van kwalitatief drukwerk en signing niet altijd even meetbaar, de kansen liggen voor het oprapen. Ja, ook offline.

Alles waar een logo op kan, maken wij

Dus shoot, wat mogen we voor jou ontwerpen en drukken? Onze eigen drukkerij lopen de machines op volle toeren. En voor jouw drukwerk, van brochures en enveloppen tot bardodestickers en (gepersonaliseerde) folders en uitnodigingen, blijven die machines lekker draaien. Want omdat we dit allemaal in eigen huis doen, zijn we flexibel in oplage en formaat. Dát is het gemak van een drukkerij onder eigen dak.

En voor het beste resultaat schuiven onze drukkers graag even aan bij onze vormgevers te overleggen. Als opdrachtgever merk jij dit niet, maar je profiteert wel. Alles in huis, lekker hè? En kunnen wij het zelf niet een-twee-drie voor je oppakken, dan schakelen we vaste Makkers in die dit wél kunnen. Kies voor papieren drukwerk zoals flyers, boekwerken, posters of visitekaartjes. Of val op met banners, relatiegeschenken, beach flags en beursstands met alles erop en eraan. Wat je drukwensen ook zijn: als je het kunt bedenken, dan kunnen wij het voor je regelen.

Gewoon samenwerken zoals het hoort

Voor drukwerk is het heel belangrijk dat je gewoon krijgt wat je nodig hebt. Op tijd en op de juiste plek. En daar zorgen wij voor. En is jouw vraagstuk niet de gemakkelijkste? Schakel dan direct met ons servicebureau om je te laten adviseren of ontzorgen. Want in spanning afwachten of je ingewikkelde drukbestand wel juist tot uiting komt, is voor niemand leuk. Onze designers met bakken aan ervaring fixen dat alles in de juiste formaten en met de juiste specificaties gedrukt én afgeleverd wordt. Jouw verhaal verspreiden was nog nooit zo gemakkelijk. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij de wereld kunt laten weten waar jij goed in bent.

Ja mooi, maar wat wil je nou écht bereiken?

Drukwerk kan er nog zo mooi uitzien. Als de inhoud niet goed is, sla je nog de plank mis. En kan het zelfs tegen je werken. Een originele, pakkende tekst en strategische opzet kan het verschil maken. Het verschil tussen een flyer bekijken, of hem direct weggooien. Tussen jouw beursstand bezoeken, of hem voorbijlopen. Of tussen jouw brochure lezen, of er alleen snel doorheen bladeren. Geen idee waar te beginnen? Zet onze strategische denkers en creatieve copywriters aan de slag om de juiste boodschap en verwoording voor je offline uitingen te creëren.

Laat je adviseren door Wouter

Wouter is een echte drukwerker, in de breedste zin van het woord. Druk met het spuien van nieuwe ideeën, druk bezig voor klanten en een allesweter wat betreft drukwerk. Op zoek naar een frisse blik en de meest toffe campagnes, of weet je precies wat je wilt en heb je alleen een uitvoerder nodig? Voor beide kanten van de medaille staat Wouter voor je klaar.

Maak kennis met Wouter Hermans

Adviseur & commercieel directeur