Bij vidaXL draait alles om slimme logistiek. Deze online retailer is met een team van meer dan 2.000 mensen actief in 29 Europese landen, Australië en de VS. Dat vraagt om een strak systeem dat hun gigantische magazijnnetwerk aankan, zodat alle dagelijkse pick&pack-werkzaamheden in de warehouses soepel en snel kunnen verlopen. En daarvoor komen wij met een gestroomlijnde oplossing: het ontwerpen en produceren van warehouselabels voor vidaXL.

Wij zorgen voor:

✓ Ontwikkeling barcodestickers
✓ Design van signing
✓ Gepersonaliseerd printwerk
✓ Handling en verzending

Soepele pick&packing in het magazijn

Warehouselabels zijn niet zomaar stickers; ze zijn de sleutel om artikelen snel te kunnen vinden, scannen en verwerken. Wij transformeren een Excel-lijst vol met artikelnummers van vidaXL naar scanbare barcodes, die klaar zijn voor gebruik. En omdat elke barcode uniek is, wordt elke barcode gepersonaliseerd gedrukt. We kunnen zelfs de volgorde bepalen waarin alle stickers gedrukt worden. Zo komt een pakketje barlabels in de juiste volgorde op elkaar te liggen en kunnen ze bij ontvangst door een warehouse efficiënt en foutloos opgeplakt worden.

 

 

Oplage? Formaat? Zeg het maar

Met regelmaat komt vidaXL bij ons met de vraag voor nieuwe warehouselabels. En wij deinzen niet terug voor de uiteenlopende oplages die ze nodig hebben. Deze variëren namelijk van 10 stuks – bij bijvoorbeeld een update in het magazijn – tot wel 100.000 stuks, als bijvoorbeeld meerdere locaties opnieuw ingericht worden. En ook de stickerformaten wisselen van kleine 8×2 cm labels tot grote 70×10 cm stickers. Sommigen hiervan bevatten maar één barcode, terwijl andere tot wel acht barcodes hebben! Al deze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat elk product, ongeacht de grootte of het type, efficiënt kan worden opgeslagen en beheerd in het magazijn.

vidaXL is blij met de verbeterde interne processen

Met regelmaat ontwerpen, printen en verzenden we (rechtstreeks) deze warehouselabels voor de wereldwijde vestigingen. Ook hebben we signing en bewegwijzering voor meerdere magazijnen mogen ontwikkelen. Want vidaXL snapt als geen ander dat gepersonaliseerde warehouselabels en duidelijke bebording essentieel zijn voor het stroomlijnen van complexe logistieke processen. Onze op maat gemaakte drukwerkoplossingen én de aandacht voor detail in elke stap van het proces (van ontwerp tot drukwerk) zorgen ervoor dat vidaXL’s wereldwijde werk naadloos en succesvol verloopt

Zeg je drukwerk, dan zeg je Wouter Hermans

Adviseur & commercieel directeur

Deze verbinder weet als geen ander pijnpunten op het gebied van marketing en communicatie bij organisaties snel te herkennen. Hij houdt van een glasheldere en persoonlijke aanpak: een vraag aan Wouter stellen, is hem beantwoorden.

Maak kennis met: Wouter Hermans

Adviseur & commercieel directeur