HEMA, wie kent het niet? Het retailicoon dat niet meer uit Nederland weg te denken is en waar je voor bijna alles terechtkunt. Al meer dan 25 jaar komt HEMA regelmatig naar ons toe met drukwerkvragen, zodat ze een nóg betere winkelervaring aan hun publiek aan kunnen bieden. En met 800 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zijn dat vaak uitdagende projecten. Maar daar deinzen wij niet voor terug: challenge accepted. Dit is hoe wij voor HEMA het onmogelijke mogelijk maken.

Wij zorgen voor:
✓ Productie
✓ Grafische afwerking
✓ Fulfilment

Stijlvolle keycords ter promotie van een actie

Regelmatig heeft HEMA leuke, ludieke acties in de winkels. Die moeten in de hele vestiging gecommuniceerd worden, óók via de medewerkers. Dus ook in dit geval: voor de Stapelgek-campagne. Daarom werd ons gevraagd of we voor alle HEMA-medewerkers in vier landen (lees: 20.000+ collega’s) keykords konden ontwerpen en produceren. Geen probleem: we hebben alles van A tot Z geregeld.

We produceerden keycords in stijl van de campagne, hingen er een badge aan en staken deze in met een gedrukte print met campagne-uiting. Vervolgens verdeelden we de juiste aantallen over pakketten en verzonden deze naar alle 800 vestigingen. En ja, dat alles onder een strakke deadline. Binnen no-time stonden alle 20.000 HEMA-collega’s in de winkels met deze actie-keykords om hun nek.

Geurstrookjes voor de beste keuze

Ken je die strookjes papier waarop je in de winkel parfum spuit om deze te testen? Die strookjes produceren wij voor alle HEMA-vestigingen. Klinkt simpel, maar dat is écht precisiewerk. Waarom? Bijvoorbeeld omdat die parfumstrookjes smal zijn, wat zorgt voor veel snijwerk. Daarnaast zorgen wij dat ze ongeschonden bij de vestigingen aankomen: we verpakken ze in doosjes, netjes geordend per gewenst aantal blokken van 50 strookjes, en verzenden deze naar de juiste plek. Zo hebben zij er geen omkijken meer naar.

25 jaar en nog steeds gaande

We zijn al meer dan vijfentwintig jaar trotse partner van HEMA. Bij elke vraag bewijzen we weer opnieuw dat geen drukwerkuitdaging ons te groot is. Hoe dat komt? Omdat wij alles in eigen huis hebben: van strategen en vormgevers tot aan drukwerkspecialisten. Of het nu gaat om items voor al het personeel of drukwerk voor in de winkel, HEMA weet dat ze kiezen voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering.

Maak kennis met Gül Uzkan

Orderbegeleider

Deze gedreven orderbegeleider heeft een schat aan kennis over drukwerk, waardoor ze onmisbaar is voor elk project. Met haar expertise, kritische blik en eerlijke communicatie houdt ze het overzicht over talloze drukwerkprojecten.

Gül Uzkan

Orderbegeleider