Okay, drukwerk klaar. Maar wie gaat dit vervolgens afwikkelen, inpakken of verzendklaar maken? Heb jij even geluk dat je volledig op ons kunt vertrouwen. Want een resultaat is pas een resultaat als de boodschap en items in de juiste vorm, op de juiste plek, op juiste moment bij de juiste persoon aankomen.

De laatste stap tussen drukken en verspreiden

Afwerking van marketingmaterialen en communicatiemiddelen is net zo belangrijk als alle stappen ervoor. Daarom gaan we in onze drukkerij verder dan printen, drukken en afwerken, want laat ook de fulfilment en handling maar aan ons over. Zoals het bundelen en inpakken van give-aways, insteken van enveloppen of plakken van mappen. Verdelen over 50 pakketten en versturen naar 12 vestigingen? No problem. Wij draaien onze hand er niet voor om en steken deze graag uit de mouwen.

Zo heb jij er geen omkijken meer naar én weet je dat de boel gewoon geregeld wordt. Concentreer jij je maar op jouw core business, dan besparen wij jou die waardevolle tijd. Vervolgens is het ook geen probleem om de voorraad voor je op te slaan, zodat je volgende beurs of open dag weer binnen no time alles paraat hebt.

Dit kunnen we betekenen in fulfilment

  • Bundelen en inpakken van pakketten
  • Insteken van enveloppen
  • Aanbrengen van labels
  • Speciale vouwwerkzaamheden
  • Plakken of monteren van middelen
  • Verzending naar meerdere vestigingen

Wij halen die last wel van je schouders af

Laat je adviseren door Gül

Deze gedreven orderbegeleider heeft al meer dan 20 jaar aan kennis over drukwerk op zak. Flyers, folders, schapkaarten of kalenders? Gül adviseert je en zorgt dat je het eindresultaat binnen no-time in je handen hebt. Met haar expertise, kritische blik en pro-actieve communicatie regelt ze jouw drukwerkopdrachten van begin tot eind.

Neem contact op met Gül

Orderbegeleider & drukwerkspecialist