Goede teksten met een overtuigende boodschap zijn onmisbaar om jouw organisatiedoelen te bereiken. Een strategie of identiteit in kaart brengen is één, maar hoe zorg je dat dit ook -met regelmaat- bij je doelgroep terechtkomt? Breng jouw boodschap krachtig over en til jouw content naar een hoger level met sterke copy en content, van strategie tot uitvoering.

Goede teksten schrijven is een vak

En wij durven te zeggen dat wij erin uitblinken. Copywriting is een mooi woord voor overtuigen in woorden of verkopen op papier. Het enige doel van de headline is jouw aandacht pakken. Het enige doel van de eerste zin is ervoor zorgen dat je de tweede zin wil lezen. En de tweede zin? Die moet ervoor zorgen dat je de derde leest. De eerste vijf regels moeten jouw lezer zó nieuwsgierig maken dat hij de hele tekst wil gaan lezen. En het doel van de hele tekst? Ervoor zorgen dat jouw lezer gaat doen wat jij wil dat hij doet, gaat denken wat jij wil dat hij denkt, gaat voelen wat jij wil dat hij voelt.

 

Dit kunnen we betekenen voor jouw copywriting & content

Advertenties

Advertentieteksten en bijbehorende beelden die prikkelen, overtuigen en aanzetten tot actie. Voor boodschappen die jouw doelgroep niet had willen missen.

Ontdek meer

Websiteteksten

Met heldere alinea’s, sprankelende woorden en verrassende zinnen wordt iedere websitebezoeker dieper de tekst ingezogen. Alinea voor alinea, pagina voor pagina.

Ontdek meer

Social media

Zorg dat je met de juiste content aanwezig bent op de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. De geïnteresseerde volgers, kijkers en lezers liggen voor het oprapen!

Ontdek meer

Werving & vacatures

Gooi je werkgeversmerk in de strijd en verleid talent om te solliciteren dankzij écht goede vacatureteksten en wervingsadvertenties. Ontdek wat sterke teksten en opvallende beelden kunnen doen.

Ontdek meer

Nieuwsbrieven & artikelen

Van enthousiasmeren tot informeren en van amuseren tot verkopen met woorden. Jouw middelen bereiken doelen dankzij sterke teksten die opvallen en triggeren.

Ontdek meer

PR & persberichten

Bouw en onderhoud de juiste relaties met jouw omgeving. Met goede pr vertel je het verhaal dat precies aansluit bij jouw doelgroep(en) en creëer je waardevol nieuws voor de buitenwereld.

Ontdek meer

Contentaudit

Voorkom verlies in waardevolle klanten en laat ons een frisse blik werpen op jouw content. Leer van onze tips & tricks en creëer een groter bereik met jouw content.

Ontdek meer

Schrijftrainingen

Laat je stap voor stap begeleiden bij het schrijven van goede teksten. Want schrijven is een vak, en dat vak brengen wij met alle enthousiasme op jou over.

Ontdek meer

De juiste content in elke stap van de klantreis

Vaak kun je al met kleine aanpassingen in je website-, product-, of offerteteksten jouw omzet flink opschroeven. Dus of het nou gaat om websiteteksten, advertentieteksten, vacatures, persberichten, artikelen of offertes: wij draaien onze handen er niet voor om. Dat had je inmiddels wel door. Wij brengen de kern van jouw organisatie over met teksten die aansluiten bij wat jouw doelgroep wil horen. En vervolgens maken we de juiste vertaalslag naar design. Van het vormgeven van jouw infographic tot aan het editen van een TikTok. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste content aanwezig bent in elke stap van de klantreis.

Uit het monitoren van de resultaten die onze content boekt, trekken we lessen om het de volgende keer nog beter te doen. Keer op keer. Zo creëren we samen content die steeds beter presteert en jou helpt bij het behalen van je doelen. Of je het produceren van content en teksten nou wil laten uitbesteden of gewoon even onze frisse blik nodig hebt, wij zijn er voor je.

WAAROM HULP BIJ CONTENTMARKETING? DAAROM!

  • Goed schrijven kan niet iedereen
    Teksten schrijven die niet alleen goed te volgen zijn, maar óók nog eens triggeren, inspireren en activeren. Dat blijkt nog wel eens een hele kunst te zijn. Onze schrijvers met veel ervaring en de nodige diploma’s op zak doen niets liever dan spelen met taal. Zonde van je tijd om zelf te blijven pielen.
  • Tunnelvisie brengt je nergens
    Laat eens een frisse blik werpen op je contentinzet en ga voor meer effect. Wie weet verspil je uren aan middelen die weinig opleveren, of laat je juist kansen liggen voor aanwezigheid op bepaalde platformen. Wij ontdekken de content gaps en geven advies hoe je deze het best op kunt vullen.
  • Een klein duwtje in de juiste richting
    Hulp vragen bij copy en content betekent niet dat je hier zelf niks meer aan mag bijdragen. Integendeel. Jij weet ten slotte als geen ander wat jouw doelgroep wil horen en wat er binnen jouw organisatie speelt. Leer van onze tips & tricks en schrijf zelf betere teksten en creëer content die converteert.

Plan een adviesgesprek in met Nina

Met haar aanstekelijke enthousiasme zet deze communicatieadviseur als geen ander jouw boodschap om in krachtige content die doelen bereikt.

Maak kennis met Nina Brouwers

Marketing- en communicatieadviseur