Lange treinreis? Scrollen op TikTok. Saai gesprek tijdens een verjaardag? Scrollen op Facebook. Wachten in een rij? Scrollen op Instagram. Dood momentje tijdens het werk? Scrollen op LinkedIn. Social media is niet meer weg te denken uit het huidige tijdbeeld. We ervaren te weinig prikkels en hups, de telefoon wordt erbij gepakt om gedachteloos wat berichten te bekijken. Voor jou als organisatie is social media daarom haast onmisbaar voor jouw online strategie: zorg dat je met de juiste content aanwezig bent op de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. Want de volgers, kijkers en lezers liggen voor het oprapen!

Berichten die uit de tijdlijn springen

Het bereik van organische content op social media is nog steeds enorm, ondanks dat deze platformen jou steeds meer richting social media advertising pushen. Want geloof het of niet, maar met de juiste berichten is het niet nodig om er een smak geld tegenaan te gooien. Mits je natuurlijk de juiste kanalen inzet waar jouw doelgroep zich bevindt en je leuke, opvallende en inspirerende content aanbiedt die past binnen jouw online strategie. TikTok, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube of Facebook: wij kennen elk kanaal van voor tot achter en trekken onze trukendoos open om elk kanaal van de beste content te voorzien.

Wij geloven in co-creatie

Regelmatig een berichtje op social media posten lijkt eenvoudig. Maar onderschat niet hoeveel skills en vooral tijd het creëren van goede content voor social media kost. Want je weet wat je wil zeggen, maar hoe verpak je dat nou bondig en smeuïg in een behapbaar berichtje? Van het schrijven van activerende teksten en het ontwikkelen van mooie beelden en video’s: laat het maar aan ons over. Je hebt er geen omkijken meer naar.

Alhoewel, wij geloven in co-creatie: wij nemen je graag mee in het proces van contentontwikkeling. Wij stellen een contentkalender op die past binnen jouw online strategie, waarna regelmatig met jou sparren en brainstormen voor de inhoud van de content. Jij weet ten slotte als geen ander wat jouw doelgroep wil horen en wat er binnen jouw organisatie speelt. Of heb je een spontaan ideetje voor een berichtje? Stuur even een appje en onze creators gaan aan de slag. In actieve samenwerking boeken we de meeste resultaten, die we met regelmaat in de vorm van rapportages en evaluaties met je delen.

Benieuwd naar social media advertising?

Het betaald wegzetten van social media berichten kan een perfecte uitkomst zijn wanneer je bijvoorbeeld snel een nieuwe doelgroep wil bereiken of een opstartend kanaal een kickstart wil geven. Ga je voor een doorlopende campagne om regelmatig op het netvlies van potentiële klanten te komen, of kies je een kortdurende advertentie om een tijdelijke actie te promoten? Wat jouw doel ook is, social media advertising is een mooie aanvulling op jouw organische social media posts.

Plan een adviesgesprek met Noortje

Stel je vragen en deze creatieveling gaat er meteen mee aan de slag. Van tekstschrijven en videoconcepten bedenken tot aan het uitrollen van wervingscampagnes: niets is voor haar te gek. Noortje heeft graag de touwtjes in handen en brengt elke opdracht tot een goed resultaat.

Maak kennis met Noortje

Marketing- en communicatieadviseur