#CONCEPTDENKER
#ENERGIEK
#ZORGZAAM
#POTTENBAKKER
#SWIFTIE

Wie is Noortje?

Jong bleumke of niet, Noortje weet wat ze wil, is niet vies van een goed onderbouwde discussie en is ook zeker niet verlegen. Deze creatieveling staat altijd haar mannetje en heeft graag de touwtjes in handen. Geen verrassing dus dat ze zonder problemen makkelijk meerdere projecten naast elkaar managet. En daarnaast ook nog schrijven, videoconcepten bedenken en sterke wervingscampagnes uitrollen? Geen probleem. Dat maakt haar alleen nog maar enthousiaster.

noortjeschreurs@marketingmakkers.nl | 077 – 396 13 50

Zo werd Noortje een makker

Tijdens haar bachelor Media en Cultuur aan de Universiteit Utrecht dook Noortje de televisie- en filmwereld in met verschillende stages. Ook proefde ze van het werkveld door bij meerdere opdrachtgevers als redacteur aan de slag te gaan. Het échte werk begon bij haar eerste grotemensenbaan als social media redacteur bij De Limburger. En al deze kennis zet ze sinds 2023 in als marketing- en communicatieadviseur bij MarketingMakkers (voormalig: Kempen Communicatie).

Noortje is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Noortje, maar ook voor de rest van de makkers.