Creëer extra aandacht met een marketingcampagne. Als kickstart van je nieuwe onderneming, ondersteuning van je marketingstrategie of manier om gewoonweg sneller doelen te bereiken. Wij creëren een campagneplan dat perfect hierop aansluit: van campagneboodschap en middelenplan tot budgetverdeling en planning. En dat brengen wij vervolgens tot realisatie én een succes. Let maar op: wij fixen ’t wel.

Van campagne naar champagne

1. Doelen

Bewustwording, meer verkopen of mensen activeren: wat wil je bereiken met je campagne? Samen bepalen we campagnedoelen – en soms ook die bedrijfsdoelen. Als de kaders bepaald zijn, stellen we KPI’s op en maken we de campagne meetbaar.

2. Concept

Wij combineren onze creativiteit met strategische kennis en ervaring. Het resultaat: een verrassend campagne- concept dat aansluit op jouw doel, doelgroep en boodschap. En stap voor stap wordt dit concreet met een doordacht campagne- en verspreidingsplan.

3. Creatie

Wij ontwikkelen de content en middelen die nodig zijn om het plan uit te rollen. En da’s voor elke campagne anders: denk aan foto, video, design, teksten, een website, advertenties en social media accounts. Zo geven we de campagne écht vorm en inhoud.

4. Lancering

Ready? Set? Go! Als alles en iedereen er klaar voor is, sturen we jouw campagne de wereld in volgens plan. Vaak staat deze eerste periode in het teken van testen, want uiteindelijk bepaalt de doelgroep de beste boodschap.

5. Monitoring & bijsturing

Tijdens de campagneperiode houden we alles nauw in de gaten en blijven we aan de juiste knoppen draaien. Want zo komen we tot het beste resultaat. En wij blijven aan jou terugkoppelen wat er allemaal gaande is.

6. Terugkijken

Waarop? Hopelijk op een mooie campagneperiode. Met een uitgebreide presentatie blikken we terug wat er allemaal gebeurd is en wat dit teweeg heeft gebracht. We rapporteren, reflecteren en adviseren voor de toekomst.

VOOR WELKE CAMPAGNE ZET JE ONS AAN HET WERK?

  • Publiekscampagnes die verandering teweegbrengen
  • Spraakmakende campagnes die blijven hangen
  • Converterende campagnes die je meer omzet opleveren
  • Wervingscampagnes die vacatures vullen en jouw werkgeversmerk versterken
  • Inspirerende campagnes die aan het denken zetten

Plan een kennismaking in met Anouk

Vertel Anouk de kaders en ze zet binnen no time een werkend plan neer dat doelen bereikt. Deze creatieveling wordt er blij van om met haar strategische kennis campagneperiodes te managen van begin tot eind.

Anouk Bos

Creatief marketingstrateeg