#STRATEGIEGENIE
#JONGERENMARKETEER
#CREATIEVE DUIZENDPOOT
#KUNSTENAAR
#PLANNER

Wie is Anouk?

Deze enthousiasteling veert op als ze organisaties kan helpen met branding, concepting en strategieën. Anouk combineert strategie met creativiteit: van het bedenken van ideeën en concepten, tot het managen van campagnes van begin tot eind. Met verrassende inzichten, een vlotte pen en een flinke dosis humor gaat ze ieder project te lijf.

anoukbos@marketingmakkers.nl | 06 20 52 33 56

Zo werd Anouk een makker

Anouk zat tijdens haar studie Communicatie Management niet stil. Zo kon je haar tegenkomen als freelancer op het gebied van social media, of als stagiair of werkstudent op de marketingafdeling van Attractiepark Toverland. Na haar afstudeerstage bij MarketingMakkers in 2018, bleef ze plakken en kwam ze niet meer los. Leergierig als ze is, volgde ze daarnaast de opleiding NIMA B businessmarketing, die ze in 2023 afrondde.

Anouk is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Anouk, maar ook voor de rest van de makkers.