Met de juiste online strategie leid je mensen naar jouw website. Maar wanneer ze er eenmaal zijn, is het feestje nog niet compleet. Want met welk doel heb je ze naar jouw website gebracht? Neem jouw doelgroep aan de hand met de juiste opbouw, woordkeuze en scanbaarheid en begeleid jouw lezers naar die aankoop of contactknop. Zorg met krachtige webteksten dat mensen op jouw website blijven hangen, de juiste info krijgen en overtuigd worden.

Écht goede webteksten laat je schrijven

En dan het liefst door taaldeskundigen met ruime kennis over wat er in de online wereld speelt. Ontdek wat er met jouw website gebeurt als wij ons gevoel voor sales en taal erop los mogen laten.

Dat levert niet alleen doelgerichte teksten op. Het bespaart je ook een hoop tijd, tegenzin en gestoei met woorden. Wij formuleren jouw boodschap, raken de juiste snaar en brengen onder woorden wat je wil vertellen.

Waarom aandacht besteden aan goede webteksten? Daarom!

  • Laat jouw boodschap goed onder woorden brengen
  • Overtuig (potentiële) klanten van jouw organisatie, product of plan
  • Zorg voor meer conversie, wat dat voor jou ook mag zijn
  • En dat óók nog op een manier die je positie in Google verbetert

Online overtuigen met tekst

Eén zin zegt meer dan duizend woorden. Als je het goed doet tenminste. Wij MarketingMakkers houden van duidelijkheid. Van lekker lees- en scanbare teksten die zeggen waar het op staat. Maar dan wel verpakt in een aantrekkelijk jasje vol rake woorden en verrassende zinnen. Zodat iedere websitebezoeker die begint met lezen, steeds verder de tekst in wordt gezogen. En uiteindelijk precies die actie onderneemt die wij samen voor ogen hadden.

Ja, iedereen kan typen. En veel mensen kunnen foutloos schrijven. Maar niet iedereen kan kort, krachtig en overtuigend schrijven. Daarnaast blijkt filteren wat cruciale en onnodige info voor een website is vaak ook een dingetje. Wij zien het als een uitdaging om makkelijke, aantrekkelijke en behapbare teksten te schrijven over -op het eerste oog- moeilijke onderwerpen. Met prettig leesbare zinnen die niet om de kern heen draaien.

Zo pakken wij dat aan

Websitecopy gaat hand in hand met online marketing. Het vertrekpunt? Een logische websitestructuur, duidelijke opbouw van webpagina’s en goede vindbaarheid. Voor de inhoud zijn we nieuwsgierig naar jouw input. Want wij zijn experts, maar waarschijnlijk niet binnen jouw vakgebied. Wél op gebied van teksten schrijven en online overtuigen. Laten we dus het beste van beiden werelden combineren.

We benutten jouw kennis en zetten je boodschap om naar begrijpelijke en aantrekkelijke taal. Ook als we het fijne ervan niet helemaal weten, kunnen onze nieuwsgierige koppies niet wachten om erin te duiken. Jouw verhaal staat centraal. Wij kiezen met zorg de woorden en de tone-of-voice die dit verhaal het best kunnen vertellen. Zonder poespas en onnodig moeilijke zinnen, mét charme.

Stop met online verstoppertje spelen

Je kunt nog zo’n mooie website hebben: als niemand er vervolgens op terechtkomt, dan heb je daar niet zo veel aan. Da’s sund! Creëer en vergroot het verkeer naar jouw website met social media advertising, SEO, SEA, of vette campagnes. Voor jouw specifieke vraag maken wij een specifiek plan.

Plan een kennismaking in met Nina

Nina kan lezen en schrijven met tekst en taal. Ze combineert haar achtergrond in de Nederlandse taal met haar altijd aanwezige nieuwsgierigheid. Deze mix van een kritische en een open blik zorgt voor teksten waarmee jij jouw doelen behaalt. Met de juiste toon én inhoud.

Maak kennis met Nina Brouwers

Marketing- en communicatieadviseur