#WOORDENWONDER
#PERFECTIONIST
#BEVLOGEN
#OPTIMIST
#BOEKENVERSLINDER

Wie is Nina?

Met veel vrolijkheid en oprecht enthousiasme gaat Nina geen uitdaging uit de weg. Ze komt snel to the point en zet abstracte ideeën om in concrete plannen. Nina gooit het ene na het andere idee op tafel en zoekt vervolgens met een kritische blik het beste eruit. Waar ze voor gaat? Samen eruit halen wat erin zit en niet vergeten plezier te maken onderweg daarnaartoe.

ninabrouwers@marketingmakkers.nl | 06 20 57 09 22

Zo werd Nina een makker

Tijdens haar studie Nederlandse Taal en Cultuur hield Nina zich niet alleen bezig met taal, maar ook met de kracht die woorden kunnen hebben. Want volgens haar valt of staat alles met een goed verhaal. Deze passie bracht ze tijdens de master Literair Bedrijf in de praktijk als literair programmamaker bij de bibliotheek van Nijmegen. Waarna ze tijdens een educatieve master haar kennis overbracht als docente Nederlands. Vol enthousiasme maakte ze in 2020 de overstap naar MarketingMakkers, waar ze de marketingwereld verovert met sterke verhalen. Met gevoel en zonder poespas.

Nina is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Nina, maar ook voor de rest van de makkers.