Blanco zwart shirt: tientje. Zwart shirt met logo: €50. Een sterk beeld- en woordmerk is veel waard. Die visuele combinaties van vorm en kleur wekken associaties en een bepaald gevoel op. Straal kwaliteit uit, wek vertrouwen op en zorg voor herkenbaarheid. Creëer en versterk jouw bedrijfsidentiteit met een strak logo en ondersteunende huisstijl.

Een logo om trots op te zijn

De eerste indruk maak je maar één keer. En die indruk heb je wat ons betreft grotendeels zelf in de hand. Versterk je positie met een goede binnenkomer en creëer herkenbaarheid voor alle momenten die daarop volgen. Want kleuren en vormen zijn sneller te herkennen dan woorden: je ziet in één oogopslag met wie je te maken hebt. En dan kan dat momentje van herkenning maar beter een goeie zijn.

Een sterk logo heeft een verhaal. Een verhaal dat geen uitleg nodig heeft. Dan doe je het goed. Met een verhaal dat start vanuit de kern van jouw organisatie en verteld wordt door de ideale mix van een mooi kleurenpalet, treffende typografie en herkenbaar beeldgebruik. En laten wij nou nét deze visuele verhalenvertellers in huis hebben die als geen ander weten hoe ze deze ideale mix moeten vormgeven.

Wij zijn trots op deze logo’s

Met een stijl die staat als een huis

Hoe krachtig je logo ook is, deze staat niet op zichzelf. Een goed ondersteunende huisstijl is onmisbaar voor alle visuele uitingen van jouw organisatie, zoals de website, drukwerk, of online advertenties. En hey, wij zijn de moeilijkste niet. Oók als je al een logo en huisstijl hebt waar je tevreden over bent, kunnen wij uit de voeten. Voor een opfrisbeurt om ‘m weer in een jasje van nu te steken, of voor de creatie van nieuwe middelen. Want soms is het zonde om niet gebruik te maken van de herkenbaarheid die je al opgebouwd hebt.

Een goed logo ontstaat vanuit een heldere positionering

Hoe beter jij jouw organisatie in beeld hebt, hoe sterker het logo wordt. Behoefte aan, maar er nog niet helemaal klaar voor? Laten we eerst naar de kern van jouw organisatie gaan met een goede positionering. Vanuit daar hebben we het juiste opstapje om een visuele uitstraling neer te zetten die klopt met het totaalplaatje.

Plan een kennismaking in met Niek

Niek beantwoordt graag al jouw vragen. Én vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Met zijn altijd aanwezige enthousiasme en passie zorgt deze visuele denker met onze designers voor de mooiste logo’s en huisstijlen.

Niek Geurts

Adviseur & algemeen directeur