Een huis zonder fundering dondert zo in elkaar. Waarom zou je dan energie verspillen met pogingen om er alsnog op te bouwen? Dat geldt ook voor marketing. Oké, niet beton, maar strategie en branding vormen de basis. Met een doordacht plan werk je met jouw organisatie bewust richting een zorgvuldig gekozen positie in de markt, die onderscheidend is van je concurrentie. Ga voor een systematische manier van groei, of dit nu op het gebied van klanten, personeel of omzet is.

Onze ervaren marketeers staan te popelen

Wil je jouw bedrijf of (werkgevers)merk een strategische toppositie bezorgen? Dan is het noodzakelijk om te weten wie je doelgroep is, welke boodschap je wil vertellen en welke middelen je hiervoor in gaat zetten. Zodra wij met je in gesprek gaan, staan onze strategische sensoren op scherp en stellen we prikkelende vragen die je aan het denken zetten. De mogelijkheden op marketinggebied zijn eindeloos: dat is waar wij zo enthousiast van worden. Wij stoppen niet bij advies maar creëren ook de marketingmiddelen, offline en online. Van strategie tot design, productie en verspreiding.

Dit kunnen we betekenen voor jouw strategie & branding

Marketingstrategie

Samen bepalen we de meest effectieve koers richting de beste resultaten en vertalen dit naar een concreet actieplan. Groots dromen is toegestaan. Heel graag zelfs.

Ontdek meer

Productpositionering

Bemachtig een relevante plek in de hoofden van jouw doelgroep en ga er dan met hun hart vandoor. Bouwen aan je product- of organisatiemerk is bouwen aan de toekomst.

Ontdek meer

Bedrijfspositionering

Creëer een voorkeurspositie rondom jouw bedrijf bij jouw ideale doelgroep. Mensen willen een verhaal, een goed gevoel en een achtergrond.

Ontdek meer

Contentstrategie

Creëer een community die jouw content verslindt. Zet media en middelen slim in volgens een doordacht plan en profiteer hier nog jarenlang van.

Ontdek meer

Employer branding

Goede mensen zijn niet op zoek naar een baan. Maak jouw organisatie toch onweerstaanbaar voor talent met een sterk werkgeversmerk en strategische arbeidsmarktcommunicatie.

Ontdek meer

Interne communicatie

Zit iedereen in jouw bedrijf op dezelfde pagina? Medewerkers betrekken en goed informeren levert zoveel op. Intern beginnen is extern winnen.

Ontdek meer

WAAROM JE MARKETINGSTRATEGIE UITBESTEDEN? DAAROM!

  • Zet die oogkleppen af
    Tunnelvisie is de valkuil van elke onderneming. “We doen het al jaren zo, dus waarom veranderen?” Nou, juist daarom. Laat je prikkelen door frisse ideeën en sla nieuwe wegen in die meer effect gaan hebben.
  • Kennis en ervaring doen wonderen
    Ondernemen vanuit onderbuikgevoel werkt. Maar waarom zou je elk wiel zelf opnieuw willen uitvinden? Wij helpen je profiteren van de beste groei- en marketingstrategieën ter wereld. Groei sneller je dan je voor mogelijk hield. Let’s go.
  • Hou de focus op je onderneming
    Waarom ben jij ondernemer geworden? Waarschijnlijk om te doen wat je leuk vindt en doelen te bereiken. Niet om te leren hoe je marketingtechnisch gezien het snelst en goedkoopst bij die doelen komt. Laat dat maar gewoon aan ons over, dan mag jij het leuke werk blijven doen.

Plan een adviesgesprek in met Anouk

Zeg je strategie, dan zeg je Anouk. Zij vindt niks leuker dan -vanuit een strategisch fundament- ideeën om te zetten in concrete strategieën met een gewaagd strijdplan. Van grote lijn tot klein detail: zij ziet niks over het hoofd.

Maak kennis met Anouk Bos

Creatief Marketingstrateeg