Wie regelmatig gebruikmaakt van fysieke communicatiemiddelen, weet hoeveel opslagruimte dit kan eisen. En we kunnen ons ook voorstellen dat je geen tijd, mankracht (of gewoonweg zin) hebt voor het beheren van de voorraad en het tijdig verzenden van materiaal. Zeker als je collega’s hebt op meerdere vestigingen in het land. Daarom maken we het jou graag allemaal nét even wat gemakkelijker met voorraadbeheer: zo heb jij er helemaal geen omkijken meer naar.

Bespaar tijd en ruimte met warehousing

In ons magazijn hebben we genoeg ruimte om jouw communicatiematerialen, zoals drukwerk, promotiematerialen en merchandise te bewaren. Schoon, droog en veilig, zoals het hoort. Dus is het weer tijd voor een beurs, open dag of mailing? Eén belletje met ons servicebureau of een bestelling afroepen in je gepersonaliseerde online bestelportal, en wij zorgen dat dit materiaal op de plek terechtkomt waar het hoort. Altijd de beschikking over voldoende voorraad en optimale productiekosten per stuk: en dat zonder omkijken.

Waarom het belangrijk is om opslag en voorraad goed te laten regelen? Omdat dit essentieel is voor fulfilment: met een soepele workflow, kostenbesparing en tevreden eindgebruikers.

Wij hebben alles in huis, zelfs een drukkerij

In onze eigen drukkerij lopen de machines op volle toeren. En voor jouw printwerk blijven die machines lekker draaien. Want omdat we dit allemaal in eigen huis doen, zijn we flexibel in drukwerk, grafische afwerking, fulfilment en voorraadbeheer. Dát is het gemak van een drukkerij onder eigen dak. Wat je drukwensen ook zijn: als je het kunt bedenken, dan kunnen wij het voor je regelen. Vertrouw maar gewoon op 50 jaar ervaring met grafische productie.

Plan een adviesgesprek met Wouter

Deze verbinder weet als geen ander pijnpunten op het gebied van marketing en communicatie bij organisaties snel te herkennen. Hij houdt van een glasheldere en persoonlijke aanpak: een vraag aan Wouter stellen, is hem beantwoorden.

Maak kennis met Wouter Hermans

Adviseur & commercieel directeur