#VERBINDER
#BEVLOGEN
#NETWERKER
#NIEUWSGIERIG
#RH-FANAAT

Wie is Wouter?

Wouter wil resultaat. Stap voor stap, maar wel altijd samen. Én op een enthousiaste en positieve manier. Want deze verbinder weet als geen ander pijnpunten op het gebied van marketing en communicatie bij organisaties snel te herkennen. Hij houdt van een glasheldere en persoonlijke aanpak. Geen whatsapp-bericht, telefoontje of e-mail is daarbij te veel. Een vraag aan Wouter stellen, is hem beantwoorden.

wouterhermans@marketingmakkers.nl | 06 83 66 90 04

Zo werd Wouter een makker

Wouter studeerde commerciële economie en volgde minors in communicatie. Tijdens die opleiding liep hij in 2013 stage bij Kempen Communicatie, waar hij vanaf 2015 in vaste dienst kwam en doorgroeide tot commercieel directeur. Om zich verder te ontwikkelen op het gebied van doelmatig en strategisch opereren en adviseren, behaalde hij in 2022 zijn MBA-diploma (Master of Business Administration). En ook sinds dat jaar is Wouter, samen met Niek en Berton, trotse eigenaar van MarketingMakkers en Kempen Communicatie.

Wouter is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Wouter, maar ook voor de rest van de makkers.