Een beurs is dé plek waar jouw doelgroep rondloopt, maar ook dé plek waar je letterlijk oog in oog staat met concurrentie. Een deelname betekent dus niet automatisch dat de bezoekers voor jouw stand in de rij staan. Met een beetje pech hebben je buren nét die opvallendere presentatiewand, die pakkendere boodschap of dat leukere lokkertje. En dat laten we niet gebeuren. Dus dat betekent: aandacht trekken. En vasthouden. Profiteer van de maximale belevingskracht van een evenement en laat zien wat je in huis hebt.

Voor de wow-ervaring die indruk maakt

Een klik in een gesprek is duizenden keren waardevoller dan de websiteklik van een muis. Een handdruk zegt meer dan een mailtje. En een oprechte glimlach maakt meer impact dan een emoticon. Oftewel: een (eerste) kennismaking in de echte wereld is vaak waardevoller en onvergetelijker dan welk online contactmoment dan ook. Benut daarom die eerste indruk tijdens een beurspresentatie en val op in de strijd om aandacht.

Want standhouders trekken alles uit de kast om mensen te laten stoppen met rondslenteren. Soms misschien wat aan de overdreven kant, maar niet meedoen = niet opvallen. De hoeveelheid mensen die jouw stand bezoekt heb je zelf in de hand. Daarom creëren we een event- of beursstand waarmee je de aandacht van je doelgroep grijpt en ze nieuwsgierig maakt naar meer. We bouwen een bijzondere plek waar jouw verhaal tot leven komt. Met een sterke boodschap, een opvallend design en de juiste communicatiemiddelen onderscheiden we jou van de rest. Offline, maar óók online met een speciale landingspagina, nieuwsbrieven, social media en advertenties. Net wat bij jouw doel past.

Van concept tot realisatie

Hoe zo’n bijzondere stand tot stand komt? Dankzij nauwe samenwerking tussen strategen en designers. Zodat de boodschap wordt verpakt in een concept dat bezoekers triggert en jouw stand in trekt. En er wordt goed nagedacht over de beste routing en indeling van jouw stand, zodat een bezoek een ervaring wordt. Onze designers werken nauw samen met de standbouwers om een oogverblindend en uitvoerbaar ontwerp te realiseren. En vervolgens kunnen we het allemaal gemakkelijk in-huis realiseren in onze eigen drukkerij.

Presenteer jezelf, ook zonder beursstand

Bij die ene beursdeelname pak je volledig uit, lekker hoor. Maar hoe laat je jezelf de rest van het jaar zien? Ook in deze online wereld zijn er stiekem heel wat momenten waarbij je offline in aanraking komt met jouw doelgroep. Van salesgesprekken tot open dag en van jubileumvieringen tot presentaties. Wat heb je hiervoor nodig om jouw verhaal te vertellen? Flyers, visitekaartjes, gepersonaliseerde uitnodigingen, banners: alles wat je kunt bedenken, kunnen wij voor je regelen. Zet ons designteam aan het werk en steek voortaan elke presentatie in een uniek jasje.

Plan een kennismaking in met Berton

Deze strateeg kent de beurswereld als geen ander. Hij vindt uit waar jouw doelgroep echt naar verlangt en vertaalt dit naar een boodschap en concept waar geen beursbezoeker omheen kan.

Berton van Rens

Adviseur & operationeel directeur