#MERKENBOUWER
#STRATEEG
#ENGINEER
#AUTODIDACT
#AVONTURIER

Wie is Berton?

Berton weet elke doelgroep te triggeren met vlijmscherpe positioneringen, overtuigende copy en inspirerende merkverhalen. Door zijn sterk analytisch vermogen en enorme leergierigheid verplaatst hij zich als geen ander in elke ondernemer en situatie. Een klassieke marketeer? Zeker niet. Met zijn technische en bedrijfskundige achtergrond kijkt hij met een unieke bril naar de marketingwereld.

bertonvanrens@marketingmakkers.nl | 06 40 68 27 92

Zo werd Berton een makker

Berton bewandelde allesbehalve het normale pad richting het marketingvak. Hij volgde de Bachelor Werktuigbouwkunde en Master Innovation Management aan de TU Eindhoven. Tijdens het afstuderen bij het consultancybureau The Next Organization ontdekte Berton zijn passie voor marketing, waarna hij hier anderhalf jaar bij het bureau bleef werken als trainee. In 2016 startte Berton als marketingadviseur bij MarketingMakkers, waar hij twee jaar later mede-eigenaar en operationeel directeur werd.

Berton is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Berton, maar ook voor de rest van de makkers.