Tegenwoordig is elke doelgroep wel online te vinden. De truc is om nét even te weten waar en hoe ze te porren zijn voor jouw boodschap. Krijg inzicht in de online reis van jouw doelgroep en speel daarop in. Met effectief gebruik van online marketing bereik je binnen no time jouw doelen.

De meest meetbare vorm van marketing ooit

Hoeveel geld kost het me, en wat levert het me op? Normaal een vraag waar binnen het marketingvak nog wel eens de nodige discussies over kunnen ontstaan. Maar online marketing maakte een einde aan dat tijdperk. Daar worden strategische keuzes gemaakt op basis van data: de doelgroep bepaalt wat werkt en niet. Wat je ook wil bereiken, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om zowel organisch (voor de lange termijn) als betaald (met snel effect) online zichtbaar te zijn.

Met een website die goed ingericht is voor websitebezoekers, vindbaar is voor zoekmachines en met social media advertenties die verschijnen op de tijdlijn van de juiste personen, zorgt jouw online marketingbudget al snel voor het beste resultaat.

Dit kunnen we betekenen voor jouw online aanwezigheid

Online strategie

Vertel ons je doelen, wij vertellen jou wat ervoor nodig is. Met een doordacht en langdurig strijdplan helpen we jou met het bereiken van je online doelen.

Ontdek meer

Website-ontwikkeling

Ga voor een gloednieuwe website die perfect aansluit bij het online gedrag van je doelgroep en goed vindbaar is voor zoekmachines.

Ontdek meer

Social media advertising

Vergroot je zichtbaarheid op social media en verschijn op de tijdlijn van jouw doelgroep. Van TikTok tot Pinterest, van Instagram tot LinkedIn.

Ontdek meer

SEO

Ga voor duurzame vindbaarheid en scoor hoog op zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Zij vragen, jij biedt ze het beste antwoord!

Ontdek meer

SEA

Zet je budget resultaatgericht in en betaal per websitebezoeker. Een directe goede positie in de Google zoekopdrachten gegarandeerd.

Ontdek meer

Website-optimalisatie

Laat jouw huidige website onder de loep nemen voor de beste gebruikerservaring. Wij vertellen je hoe je meer omzet uit je website kunt halen: van quick-wins tot marketing automation.

Ontdek meer

WAAROM HULP BIJ ONLINE STRATEGIE? DAAROM!

  • Efficiënt en effectief werken
    Online marketing juist inzetten vraagt om nogal wat (technische) kennis en vaardigheden. Hey, daarmee zeggen we niet dat jij het niet kan hoor. Integendeel – we leren het je graag. Maar als jij je binnen jouw organisatie gewoon wil focussen op waar je goed in bent en wat je leuk vindt, is dat ook helemaal prima. Profiteer ondertussen van onze expertise én van de goede resultaten.
  • Datagedreven beslissingen
    Welke inspanningen leveren het meeste resultaat op? Er is geen makkelijkere manier om inzichtelijk te krijgen wat er met jouw euro gebeurt dan met online marketing. Maak dus optimaal gebruik van jouw online budget door kennis, ervaring en doelgroepgedreven beslissingen. Zet bezoekers en kijkers om tot conversies en winst.
  • Leer je doelgroep nóg beter kennen
    Krijg met de juiste online tools inzichtelijk hoe de bezoekersstromen op jouw website lopen en op welk punt in de online reis ze afhaken. Vanaf daar kunnen we ze helpen met de juiste info en middelen om ze tóch dat duwtje in de goede richting te geven. Richting een actie die waardevol is voor hun, en richting het doel dat jij wil bereiken.

Plan een adviesgesprek in met Femke

Deze creatieveling met een technisch randje zet zich graag in om jouw online doelen te bereiken. Met een voorliefde voor SEO, CRO en UX design maakt ze elke website onweerstaanbaar.

Femke Hegger

Online marketingadviseur