#SEO-GEEK
#NIEUWSGIERIG
#DESIGNFANAAT
#CREATIEVELING
#TENNIS-STER

Wie is Femke?

Als creatieveling met een technisch randje zet Femke zich in om de (online) doelen van klanten te behalen. Met een voorliefde voor SEO, conversieoptimalisatie en design krijgt ze daarom veel energie van websitetrajecten en andere online uitdagingen. Als marketingadviseur grijpt Femke iedere creatieve uitdaging aan om klanten te helpen groeien.

femkehegger@marketingmakkers.nl | 06 26 63 70 54

Zo werd Femke een makker

Na haar studie Communicatie Management volgde ze de master Communicatie & Beïnvloeding om zich verder te verdiepen in marketingpsychologie. Tijdens deze studie maakte Femke al wat stappen in het werkveld als marketingmedewerker bij een uitzendbureau. Na het afstuderen maakte Femke een uitstapje naar Brabant om daar aan de slag te gaan als SEO- en CRO-specialist bij een online marketingbureau. Begin 2022 riepen haar “Hôrsterse roots” haar terug en begon ze als online marketingadviseur bij MarketingMakkers.

Femke is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Femke, maar ook voor de rest van de makkers.