Blij met je website? Top. Maar wedden dat ‘ie nog naar een hoger niveau getild kan worden? Geen zorgen, daarvoor is een nieuwe website niet per se nodig: met optimalisatie komen we al een heel end. Kan de gebruiksvriendelijkheid op mobiel wel wat beter, is het design niet van deze tijd of wil je meer aanvragen via de website? Say no more fam: wij kunnen niet wachten om het aan te pakken.

Haal meer rendement uit jouw website

Zodra je website live is, betekent dit -helaas- niet dat je er geen omkijken meer naar hebt. Want zorgen dat je website actueel blijft en optimaal presteert is een continu proces. Alleen dan haal je hier het meeste rendement uit en behaal je doelen. Wat dat voor jou ook mag betekenen: meer klanten voor je webshop of leads voor je organisatie. Is de meetbaarheid op je website goed ingericht? Dan verzamel je steeds meer info over het gedrag en doen en laten van bezoekers. En die data, dáár kun je wat mee. Zoals zorgen dat die bezoeken zo prettig mogelijk verlopen, ze toch wel die ene aankoop doen, of zo lang mogelijk op je website kunnen blijven hangen.

En wil je in Google nét ietsje hoger scoren dan je belangrijkste concurrenten? Kan ook. Want dat meedoen belangrijker is dan winnen, geldt niet bij Google. Met bijvoorbeeld SEO-optimalisaties zorg je dat je vindbaar bent op pagina één van de zoekresultaten. Daarnaast blijft je website met technische optimalisaties aan de voor- en achterkant draaien volgens de laatste ontwikkelingen. En ja, we snappen dat jij daar niet altijd van op de hoogte bent. Wij wel, dus laat dat lekker aan ons over. Wij optimaliseren je website zodat je steeds dichter bij je doelen komt.

Er valt altijd wat te verbeteren

Afhankelijk van jouw doel, wensen en hoe jouw website erbij ligt bepalen we waar het grootste verbeterpotentieel zit. En die winst ligt vaak op de volgende vlakken:

  • Conversiegerichtheid (voor meer sales)
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Vindbaarheid in Google (SEO)
  • Websitesnelheid
  • Websiteteksten

Toch liever een geheel nieuwe website?

Waar jouw bedrijf en je doelgroep elkaar raken

Da mag. Want eerlijk? Soms is het ook gewoon beter om voor een geheel nieuwe website te gaan dan úren te steken in een verouderde website die toch al niet helemaal lekker meer loopt. Dan blijf je brandjes bussen. En op een gegeven moment is het water op. En wij kunnen veel, maar we zijn geen tovenaars. Begin in dat geval gewoon lekker met een schone lei en ga voor een website die aan de voor- én achterkant klopt en doet wat ‘ie moet doen.

Plan een adviesgesprek in met Femke

Femke ziet wat er beter kan en weet wat daarvoor moet gebeuren. Met een kritische blik is geen website of webshop veilig. In rap tempo brengt ze jou dichter bij jouw doelen met een website op niveau.

Femke Hegger

Online marketingadviseur