Iedereen is tegenwoordig online te vinden. Dus jouw bedrijf het liefst ook. Maak je online marketing tot een succes door effectief aanwezig te zijn op de plekken waar jouw doelgroep dat ook is. Maar let op: het is wel noodzakelijk dat dit allemaal op elkaar is afgestemd. Ga daarom voor een doordacht strijdplan met een strategie en haal het maximale uit jouw online performance.

Proef wat online kan doen voor jouw bedrijfsgroei

Ai, die groeiende online wereld. Veel organisaties voelen dat ze er ook iets mee moeten. Instagramadvertenties hier, zoekwoordenonderzoekje daar. Maar af en toe tijd en geld in random online acties steken heeft geen nut. Dat is met losse flodders schieten, dus stop er maar gewoon mee. Beter bouw je je eigen podium: op een logische plek waar je doelgroep je ook daadwerkelijk ziet en op zo’n stevige manier dat je er jarenlang van profiteert. Onze podiumbouwers creëren een online strategie om richting jouw doelen te gaan: met meer bezoekers, leads, klanten of omzet.

Het grote voordeel van online? Het is lekker meetbaar. Zowel klantgedrag, resultaten als doelen. Dat maakt het na verloop van tijd steeds gemakkelijker om de boel te optimaliseren en dus jouw budget zo effectief mogelijk in te zetten. Zo trekken we jouw doelgroep door de klantreis heen. Hoe? Door de juiste info, op het juiste moment aan de juiste persoon voor te schotelen. En dat op een manier waarop alles omnichannel goed op elkaar is afgestemd en we alleen voor de beste klantervaring gaan.

Zo helpt een online strategie jouw onderneming

  • Maak optimaal gebruik van jouw marketingbudget
  • Een strategie continu omzetgroei oplevert
  • Leer van alle data en creëer een steeds grotere impact
  • Bereik effectiever en doelgerichter je doelgroep
  • Bouw aan een hechte relatie met je doelgroep

Dit zijn de puzzelstukjes voor jouw online strategie

Een goede strategie is het halve werk. Maar een goede strategie is maar de helft. En wij hoeven geen helft, dus we helpen jou ook met de uitvoering van de online strategie. En dat is geen standaardmethode: we neuzen in wat je al doet en bekijken hoe we hier het beste uit kunnen halen. Of we starten nieuwe tools en kanalen op, net wat nodig is.

Website

Zorg dat de boel conversiegericht en meetbaar is ingericht met de juiste pagina’s en structuren.

Lees meer

SEO

Bemachtig een positie in Google en andere zoekmachines waar je doelgroep niet meer omheen kan klikken.

Lees meer

SEA

Ga actief op je doelgroep af met triggerende advertenties op de juiste zoektermen.

Lees meer

Social media advertising

Creëer impactvolle online campagnes die je doelgroep laten stoppen met scrollen.

Lees meer

Contentstrategie

Lever op de juiste plekken waardevolle content waar je doelgroep van zal smullen.

Lees meer

Marketingstrategie

Alleen met een duidelijke missie en positionering van jouw organisatie gaat je doelgroep je begrijpen.

Lees meer

Plan een adviesgesprek in met Anouk

Deze strateeg begrijpt wat er in de online wereld gebeurt. Vertel deze langetermijndenker jouw doelen: Ze rakelt zo op wat er allemaal mogelijk is en verpakt dit in een behapbaar plan dat klaar is voor uitvoering.

Anouk Bos

Creatief marketingstrateeg