Wij zijn fan van bewegend beeld. Het valt op, maakt indruk én veel duidelijk. Daarnaast is video is een vorm van content die tegenwoordig steeds meer gewaardeerd (en misschien zelfs vereist) wordt door publiek. En of het nou is als binnenkomer op je website, content voor je Instagram story, TikTokadvertentie of intro bij je salespitch: met kwalitatieve video’s maak je indruk.

Voor een pakkend en multi-inzetbaar videoconcept

Een video is een middel, klopt. Maar wat ons betreft is dit geen eenmalig project dat je zomaar de wereld inschiet. Want dat is een gemiste kans. Er is zóveel uit de inzet van video te halen, wat je doel ook is. En met een videomarketingstrategie halen we alles eruit wat erin zit.

Oh, belangrijk om te weten: wij houden de camera niet vast. Dat willen we best doen, maar dan is het resultaat een lachertje.

Wij gebruiken liever onze creativiteit en strategische koppies om jouw uitdagingen en doelstellingen te vertalen naar een relevant videoconcept dat past in je strategie. Een concept dat inspeelt op de fase(s) van de klantreis waarin je deze wil gebruiken. Van inspirerende video’s bij een eerste kennismaking, tot activerende video’s in de overtuigende fase. Zo zet je bewegend beeld in om jouw verhaal en merk kracht bij te zetten. Of het nou gaat om je bedrijf te positioneren, mensen te inspireren met een wervingscampagne of bekendheid creëren in een campagne. Die uitvoering laten we vervolgens het liefst over aan een van onze vaste videopartners die wél weten wat ze met die camera-apparatuur aan moeten. We werken nauw met ze samen en regelen de complete productie: van het schrijven van scripts en voice-overs tot het in goede banen leiden van de draaidagen.

Voice-overs: breng jouw merk tot leven

Beelden zijn op zichzelf heel krachtig en veelzeggend. Maar wist je dat mensen informatie het best onthouden als audio en video gecombineerd worden? Het is daarom sterk om bij een video de visuele informatie kracht bij te zetten met een pakkende voice-over. En eerlijk, dat is echt een vak apart: het vraagt om precies de juiste tekstlengte, simpliciteit en duidelijk taalgebruik. Dat is een kwestie van geduld, gevoel en ervaring. Dus zet je video in voor jouw merk, investeer in het laten schrijven van een goed voice-overscript zodat je boodschap ook écht binnenkomt en onthouden wordt.

Versterk je contentstrategie met video

Met een contentstrategie zorg je dat de productie en verspreiding van content weloverwogen en structureel gebeurt. En daar past video perfect in, wat je doel of wie je doelgroep ook is. Wij bieden ze op de juiste touchpoints aansprekende video’s aan die op dat moment waardevol voor ze zijn. Vermakelijke video’s op TikTok, instructievideo’s in een mailing of een brand video die jouw merk tot leven brengt. Hoe sterker de beelden en de boodschap, hoe makkelijker de verspreiding vanzelf gaat.

Plan een adviesgesprek met Berton

Zodra Berton in gesprek is met andere ambitieuze ondernemers, gaan zijn ogen twinkelen. Met strategische creativiteit ziet hij vele mogelijkheden. En dankzij z’n focus gaan jullie jouw doelen bereiken

Maak kennis met Berton van Rens

Creatief Marketingstrateeg