Geen (actuele) website? Dan doe je niet meer mee. Een website is jouw digitale visitekaart en dé basis voor alle communicatie van jouw bedrijf. Onmisbaar dus. En dan moet ‘ie er netjes bij staan en goed in elkaar zitten. Zodat je niet alleen een goede indruk achterlaat, maar ook nog eens doelen behaalt. Laat dus een website ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is, aantrekkelijke content bevat én ook nog eens als een speer converteert.

Laat het maar over aan de profs

Vergelijk het ontwikkelen van een website met het bouwen van een huis. Die zet je niet een-twee-drie neer. Want het is een complex proces waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. En voor een website die jouw hele wensenlijstje afvinkt, is het belangrijk dat overal aan gedacht wordt én dit goed geregeld wordt. Zie ons als jouw aannemer: jij voetjes op tafel, wij regelen die droomwebsite. Een website met een ijzersterke fundering. De basis voor jouw online succes.

Kunnen wij het maken? Nou en of! Vertel ons je doelen en wij fixen jouw nieuwe website van start tot livegang. Van het in kaart brengen van jouw merkverhaal en doelgroep(en), tot het kiezen van de best passende domeinnaam. En van het maken van strakke webdesigns tot het schrijven van websiteteksten die je doelgroep écht wil lezen.

Zo gaan we te werk voor jouw website

1. De fundering

Onze online strategen leggen de basis voor jouw website aan de hand van jouw doel, doelgroep en wensen. We bepalen een slimme websitestructuur en -strategie, rekening houdend met gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

En dat verwerken we in een haalbare planning, zodat alles op tijd klaar is voor oplevering.

2. De bouwtekening

Het krijgt al iets meer vorm met wireframes: het raamwerk dat precies aangeeft wat de opbouw van een webpagina wordt. Goed doordacht en rekening houdend met jouw doel. Vervolgens gieten onze designers hier een aantrekkelijk webdesign overheen.

Dé stap waarin strategie en creativiteit elkaar ontmoeten.

3. Bouwen & inrichten

We zetten één van onze vaste partners aan de slag om de boel technisch te realiseren. Don’t worry: wij blijven jouw aanspreekpunt. Ondertussen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van aantrekkelijke content: van websiteteksten tot foto- en videografie.

Dé aankleding van jouw website die alles afmaakt.

Jouw website als beste saleskanaal

Lekker, we zijn live met een website om trots op te zijn! Volgende uitdaging: hoe zorgen we ervoor dat jouw doelgroep deze website ook echt te zien krijgt? Daar weten onze online marketeers wel wat op. Oók na livegang blijven wij betrokken om het behalen van jouw (online) doelen in goede banen te leiden. Samen gaan we voor de beste online strategie die ervoor zorgt dat jouw potentiële klanten op jouw website terecht komen en converteren.

Of laat je huidige website optimaliseren

Heb je al een website waar je wel tevreden over bent, maar die wel naar een hoger niveau getild mag worden? Dan is een geheel nieuwe website vaak overbodig: ook met website-optimalisatie komen we een heel end. Werkt je website bijvoorbeeld niet helemaal lekker, mogen er meer aanvragen op binnenkomen  of kan de gebruiksvriendelijkheid op mobiel wel wat beter? Dan gaan onze handen kriebelen: we kunnen niet wachten om het aan te pakken.

Plan een adviesgesprek in met Anouk

Opgegroeid middenin alle technische ontwikkelingen en voelt zich thuis in de online wereld. Deze strateeg begrijpt wat je wil en laat jou zien wat daar voor nodig is.

Anouk Bos

Creatief marketingstrateeg