DOELTREFFEND, INSPIREREND

EN EEN TIKJE GEWAAGD

Wij pakken aandacht en laten niet meer los. Succesvolle campagnes amuseren, inspireren en activeren. Geen voor de hand liggende opties, maar verwachtingen overtreffen. Door de strategische inzet van media en middelen brengen we jouw boodschap naar de juiste ontvanger.

 Er gaat niets boven mond-tot-mond reclame

Onze diensten

Of we vinden een weg, of we maken er één

Creatieve wervingscampagnes

Mond-tot-mond reclame

Campagnestrategie

Guerrilla marketing

Arbeidsmarktcommunicatie

Design en realisatie

Mediastrategie en -planning

Creatieve wervingscampagnes

Mond-tot-mond reclame

Campagnestrategie

Guerrilla marketing

Arbeidsmarktcommunicatie

Design en realisatie

Mediastrategie en -planning

Onder de loep: Creatieve wervingscampagnes

Een succesvolle creatieve wervingscampagne kent twee fundamentele onderdelen: een krachtige boodschap en een doeltreffende verspreiding. Hoe sterker tekst en beeld, hoe makkelijker de verspreiding. Deze combinatie van ludieke en inspirerende content én advertenties op social media met effectieve doelgroepselectie werkt als een tierelier.

Mond-tot-mond reclame? Dat werkt nog altijd het beste. Hoe creëer je dat? Verrassen en verwachtingen overtreffen.

Laat je verrassen door een creatieve campagne van de makkers. Onze vingers jeuken al.

Jumbo

MarketingMakkers gaat samen met Jumbo Phicoop Sevenum voor 'De klantvriendelijkste Jumbo van Nederland in 2020'! Een prachtige doelstelling waarbij wij niet alleen een helpende hand bieden in alle interne- en externe communicatie, maar ook een belangrijke rol spelen op bedrijfskundig vlak. Een mooie organisatie in beweging, waarin de klant én de medewerkers centraal staan.

Hotraco

MarketingMakkers heeft voor Hotraco een plan gemaakt en uitgevoerd, om de huidige bedrijfsactiviteiten en innovaties binnen de organisatie beter zichtbaar te maken voor bezoekers én medewerkers. Onlangs zijn hiervoor wanduitingen gerealiseerd op een locatie van Hotraco Group in Horst, in samenwerking met Martin Cuypers. Dit geeft medewerkers de handvatten om vol trots over Hotraco te vertellen.

Van Leendert Transport

Voor Van Leendert Transport ontwikkelde MarketingMakkers in samenwerking met Sociaal Kapitaal creatieve online wervingscampagnes. De combinatie van humor en authenticiteit zorgde voor veel aandacht en een overweldigend aantal reacties op de campagnes. Het resultaat? Alle vacatures zijn vervuld en alle medewerkers zijn trots om deel uit te maken van het Van Leendert-team.

AgroLeeft

MarketingMakkers ondersteunt en adviseert AgroLeeft op het gebied van marketing- en communicatie. AgroLeeft is een samenwerking tussen het groene beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de regio Zuidoost-Nederland. De klantreizen van de verschillende stakeholders zijn in kaart gebracht om op basis daarvan de marketingactiviteiten te optimaliseren. Ook organiseert MarketingMakkers evenementen en marketingtrainingen voor aangesloten ondernemers en een marketingproject voor studenten.

Rens Automation

Voor Rens Automation treedt MarketingMakkers op als allround marketing- en salespartner. Met een doordacht marketingplan bereiken we de niche doelgroep van de organisatie en zetten we aan tot actie. Zo denken we mee over beursdeelnames, schrijven aansprekende social content en ontwikkelen we overtuigende mailings.

Vepymo

Voor Vepymo, kuikenbroeierij en opfokorganisatie in de legkippensector, ontwikkelde MarketingMakkers een creatieve beursstand die werd ingezet tijdens de opening van Kipster. Met deze stand werd het innovatieve karakter van Vepymo weergegeven waarbij Vepymo altijd “haantje de voorste is”. Met als belangrijkste boodschap: de toegankelijkheid van Vepymo voor alle kippenboeren: Onze deur staat altijd open!

Wij raken altijd de juiste snaar.

 

Klaar voor een creativiteitsinjectie?

Niek Geurts

Partner | Marketingadviseur