DOELTREFFEND, INSPIREREND

EN EEN TIKJE GEWAAGD

Wij pakken aandacht en laten niet meer los. Succesvolle campagnes amuseren, inspireren en activeren. Geen voor de hand liggende opties, maar verwachtingen overtreffen. Door de strategische inzet van media en middelen brengen we jouw boodschap naar de juiste ontvanger.

 Er gaat niets boven mond-tot-mond reclame

Onze diensten

Of we vinden een weg, of we maken er één

Creatieve wervingscampagnes

Mond-tot-mond reclame

Campagnestrategie

Guerrilla marketing

Arbeidsmarktcommunicatie

Design en realisatie

Mediastrategie en -planning

Creatieve wervingscampagnes

Mond-tot-mond reclame

Campagnestrategie

Guerrilla marketing

Arbeidsmarktcommunicatie

Design en realisatie

Mediastrategie en -planning

Onder de loep: Creatieve wervingscampagnes

Een succesvolle creatieve wervingscampagne kent twee fundamentele onderdelen: een krachtige boodschap en een doeltreffende verspreiding. Hoe sterker tekst en beeld, hoe makkelijker de verspreiding. Deze combinatie van ludieke en inspirerende content én advertenties op social media met effectieve doelgroepselectie werkt als een tierelier.

Mond-tot-mond reclame? Dat werkt nog altijd het beste. Hoe creëer je dat? Verrassen en verwachtingen overtreffen.

Laat je verrassen door een creatieve campagne van de makkers. Onze vingers jeuken al.

Jumbo

MarketingMakkers gaat samen met Jumbo Phicoop Sevenum voor 'De klantvriendelijkste Jumbo van Nederland in 2020'! Een prachtige doelstelling waarbij wij niet alleen een helpende hand bieden in alle interne- en externe communicatie, maar ook een belangrijke rol spelen op bedrijfskundig vlak. Een mooie organisatie in beweging, waarin de klant én de medewerkers centraal staan.

Van Leendert Transport

Voor Van Leendert Transport ontwikkelde MarketingMakkers in samenwerking met Sociaal Kapitaal creatieve online wervingscampagnes. De combinatie van humor en authenticiteit zorgde voor veel aandacht en een overweldigend aantal reacties op de campagnes. Het resultaat? Alle vacatures zijn vervuld en alle medewerkers zijn trots om deel uit te maken van het Van Leendert-team.

Wij raken altijd de juiste snaar.

 

Klaar voor een creativiteitsinjectie?

Niek Geurts

Partner | Marketingadviseur