WIJ GAAN VOOR

winstgevende groei
Met de inzet van beproefde methoden formuleren we motiverende corporate goals, inspirerende missie-statements en ijzersterke positioneringen. Wij werken met jou aan een succesvolle toekomstvisie in een steeds veranderende wereld.

Van een klein commercieel succes tot een vernieuwd businessmodel.

Onze diensten

Of we vinden een weg, of we maken er één

Corporate goals

Missie, visie en kernwaarden

Werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie

Business-positioning

 

Management consultancy

Interne communicatie

De rol van marketing in business

Optimaliseren diensten en processen vanuit klantperspectief

Customer journey mapping

Innovatie management

Voice-of-the-customer in R&D

Customer lifetime value

Corporate goals

Missie, visie en kernwaarden

Werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie

Business-positioning

De rol van marketing in business

Interne communicatie

Management consultancy

Optimaliseren diensten en processen vanuit klantperspectief

Customer journey mapping

Innovatie management

Voice-of-the-customer in R&D

Customer lifetime value

Onder de loep: workshops

en Managementsessies

Marketing is niet alleen voor marketeers. Wij helpen uw gehele organisatie om klantgericht te worden. Hiervoor geven wij workshops voor teams: Customer Journey Mapping – Design Thinking en Innovatie– Customer Lifetime Value Management.
Voor hoger management bieden wij consultancy sessies aan: Missie, Doel, Strategie – Aantrekkelijk Werkgeversmerk en Organisatiecultuur – Pressure Cooker – Kennismanagement en de Zelflerende Organisatie – Segmenteren, Targeten, Positioneren – Employee Journey Mapping.

Jumbo

MarketingMakkers gaat samen met Jumbo Phicoop Sevenum voor 'De klantvriendelijkste Jumbo van Nederland in 2020'! Een prachtige doelstelling waarbij wij niet alleen een helpende hand bieden in alle interne- en externe communicatie, maar ook een belangrijke rol spelen op bedrijfskundig vlak. Een mooie organisatie in beweging, waarin de klant én de medewerkers centraal staan.

Hotraco

MarketingMakkers heeft voor Hotraco een plan gemaakt en uitgevoerd, om de huidige bedrijfsactiviteiten en innovaties binnen de organisatie beter zichtbaar te maken voor bezoekers én medewerkers. Onlangs zijn hiervoor wanduitingen gerealiseerd op een locatie van Hotraco Group in Horst, in samenwerking met Martin Cuypers. Dit geeft medewerkers de handvatten om vol trots over Hotraco te vertellen.

Van Leendert Transport

Voor Van Leendert Transport ontwikkelde MarketingMakkers in samenwerking met Sociaal Kapitaal creatieve online wervingscampagnes. De combinatie van humor en authenticiteit zorgde voor veel aandacht en een overweldigend aantal reacties op de campagnes. Het resultaat? Alle vacatures zijn vervuld en alle medewerkers zijn trots om deel uit te maken van het Van Leendert-team.

AgroLeeft

MarketingMakkers ondersteunt en adviseert AgroLeeft op het gebied van marketing- en communicatie. AgroLeeft is een samenwerking tussen het groene beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de regio Zuidoost-Nederland. De klantreizen van de verschillende stakeholders zijn in kaart gebracht om op basis daarvan de marketingactiviteiten te optimaliseren. Ook organiseert MarketingMakkers evenementen en marketingtrainingen voor aangesloten ondernemers en een marketingproject voor studenten.

Rens Automation

Voor Rens Automation treedt MarketingMakkers op als allround marketing- en salespartner. Met een doordacht marketingplan bereiken we de niche doelgroep van de organisatie en zetten we aan tot actie. Zo denken we mee over beursdeelnames, schrijven aansprekende social content en ontwikkelen we overtuigende mailings.

Vepymo

Voor Vepymo, kuikenbroeierij en opfokorganisatie in de legkippensector, ontwikkelde MarketingMakkers een creatieve beursstand die werd ingezet tijdens de opening van Kipster. Met deze stand werd het innovatieve karakter van Vepymo weergegeven waarbij Vepymo altijd “haantje de voorste is”. Met als belangrijkste boodschap: de toegankelijkheid van Vepymo voor alle kippenboeren: Onze deur staat altijd open!

Wij helpen jou om winstgevende groei te realiseren.

 

Neem contact met ons op.

Berton van Rens

Business consultant