WIJ MAKEN VAN JOUW MERK

een magneet

Branding is bouwen aan je merk. Een ijzersterk merk onderscheidt je van jouw concurrenten en maakt je onweerstaanbaar voor klanten én medewerkers. Een flinke portie strategie en creativiteit gooien wij voor jou in de strijd.

Merken bouwen, dat is waar wij in uitblinken.

Onze diensten

Of we vinden een weg, of we maken er één

Merkstrategie

Employer branding

Naamsbekendheid & imago

Positionering

Slogan

Naam

 

Huisstijl en logo

Personal branding

 

Merkstrategie

Employer branding

Naamsbekendheid en imago

Positionering

Slogan

Naam

Huisstijl en logo

Personal branding

onder de loep: merkpositionering

Mensen voelen zich aangetrokken tot organisaties met sterke overtuigingen. Wij geloven dat waarom je iets doet belangrijker is, dan wat je doet en hoe je dat doet. Het is ook niet voor niets dat extreem succesvolle bedrijven, wereldberoemd dankzij hun marketing, in de communicatie altijd starten vanuit overtuigingen. Door je ‘waarom’ centraal te zetten in alles wat je doet en communiceert creëer je een organisatie waar iedereen bij wil horen: klanten én werknemers.

Wij duiken met jou en je team – jouw belangrijkste merkambassadeurs – de diepte in om de kracht en de missie van jouw organisatie naar boven te halen. Vanuit de kern bouwen we een onweerstaanbaar merk.

Jumbo

MarketingMakkers gaat samen met Jumbo Phicoop Sevenum voor 'De klantvriendelijkste Jumbo van Nederland in 2020'! Een prachtige doelstelling waarbij wij niet alleen een helpende hand bieden in alle interne- en externe communicatie, maar ook een belangrijke rol spelen op bedrijfskundig vlak. Een mooie organisatie in beweging, waarin de klant én de medewerkers centraal staan.

Van Leendert Transport

Voor Van Leendert Transport ontwikkelde MarketingMakkers in samenwerking met Sociaal Kapitaal creatieve online wervingscampagnes. De combinatie van humor en authenticiteit zorgde voor veel aandacht en een overweldigend aantal reacties op de campagnes. Het resultaat? Alle vacatures zijn vervuld en alle medewerkers zijn trots om deel uit te maken van het Van Leendert-team.

Wij maken jouw merk onweerstaanbaar.

 

Word een mensenmagneet.

Inge van Roij

Marketingconsultant