WIJ MAKEN VAN JOUW MERK

een magneet

Branding is bouwen aan je merk. Een ijzersterk merk onderscheidt je van jouw concurrenten en maakt je onweerstaanbaar voor klanten én medewerkers. Een flinke portie strategie en creativiteit gooien wij voor jou in de strijd.

Merken bouwen, dat is waar wij in uitblinken.

Onze diensten

Of we vinden een weg, of we maken er één

Merkstrategie

Employer branding

Naamsbekendheid & imago

Positionering

Slogan

Naam

 

Huisstijl en logo

Personal branding

 

Merkstrategie

Employer branding

Naamsbekendheid en imago

Positionering

Slogan

Naam

Huisstijl en logo

Personal branding

onder de loep: merkpositionering

Mensen voelen zich aangetrokken tot organisaties met sterke overtuigingen. Wij geloven dat waarom je iets doet belangrijker is, dan wat je doet en hoe je dat doet. Het is ook niet voor niets dat extreem succesvolle bedrijven, wereldberoemd dankzij hun marketing, in de communicatie altijd starten vanuit overtuigingen. Door je ‘waarom’ centraal te zetten in alles wat je doet en communiceert creëer je een organisatie waar iedereen bij wil horen: klanten én werknemers.

Wij duiken met jou en je team – jouw belangrijkste merkambassadeurs – de diepte in om de kracht en de missie van jouw organisatie naar boven te halen. Vanuit de kern bouwen we een onweerstaanbaar merk.

Jumbo

MarketingMakkers gaat samen met Jumbo Phicoop Sevenum voor 'De klantvriendelijkste Jumbo van Nederland in 2020'! Een prachtige doelstelling waarbij wij niet alleen een helpende hand bieden in alle interne- en externe communicatie, maar ook een belangrijke rol spelen op bedrijfskundig vlak. Een mooie organisatie in beweging, waarin de klant én de medewerkers centraal staan.

Hotraco

MarketingMakkers heeft voor Hotraco een plan gemaakt en uitgevoerd, om de huidige bedrijfsactiviteiten en innovaties binnen de organisatie beter zichtbaar te maken voor bezoekers én medewerkers. Onlangs zijn hiervoor wanduitingen gerealiseerd op een locatie van Hotraco Group in Horst, in samenwerking met Martin Cuypers. Dit geeft medewerkers de handvatten om vol trots over Hotraco te vertellen.

Van Leendert Transport

Voor Van Leendert Transport ontwikkelde MarketingMakkers in samenwerking met Sociaal Kapitaal creatieve online wervingscampagnes. De combinatie van humor en authenticiteit zorgde voor veel aandacht en een overweldigend aantal reacties op de campagnes. Het resultaat? Alle vacatures zijn vervuld en alle medewerkers zijn trots om deel uit te maken van het Van Leendert-team.

AgroLeeft

MarketingMakkers ondersteunt en adviseert AgroLeeft op het gebied van marketing- en communicatie. AgroLeeft is een samenwerking tussen het groene beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de regio Zuidoost-Nederland. De klantreizen van de verschillende stakeholders zijn in kaart gebracht om op basis daarvan de marketingactiviteiten te optimaliseren. Ook organiseert MarketingMakkers evenementen en marketingtrainingen voor aangesloten ondernemers en een marketingproject voor studenten.

Rens Automation

Voor Rens Automation treedt MarketingMakkers op als allround marketing- en salespartner. Met een doordacht marketingplan bereiken we de niche doelgroep van de organisatie en zetten we aan tot actie. Zo denken we mee over beursdeelnames, schrijven aansprekende social content en ontwikkelen we overtuigende mailings.

Vepymo

Voor Vepymo, kuikenbroeierij en opfokorganisatie in de legkippensector, ontwikkelde MarketingMakkers een creatieve beursstand die werd ingezet tijdens de opening van Kipster. Met deze stand werd het innovatieve karakter van Vepymo weergegeven waarbij Vepymo altijd “haantje de voorste is”. Met als belangrijkste boodschap: de toegankelijkheid van Vepymo voor alle kippenboeren: Onze deur staat altijd open!

Wij maken jouw merk onweerstaanbaar.

 

Word een mensenmagneet.

Inge van Roij

Marketingconsultant