#VERBINDER
#CREATIEVELING
#CONCEPTDENKER
#TROTSEMAMA
#AJACIED

Wie is Sayenne?

Deze alleskunner is altijd in de weer. Tekstschrijven, conceptcreatie, creatieve ideeën spuien of projecten managen: ze draait haar hand er niet voor om en schakelt razendsnel tussen alle opdrachten en afspraken. Vooral als het gaat om non-profit en duurzaamheid, want dat is waar haar hart ligt. Sayenne gek maken? Doe je best maar. Deze gestructureerde communicatieadviseur weet alles als geen ander alles te relativeren en het overzicht te bewaren.

sayennehermans@marketingmakkers.nl | 077 – 396 13 50

Zo werd Sayenne een makker

Tijdens de opleiding HBO Communicatie rondde Sayenne succesvol haar stages af bij de Radboud Universiteit in Nijmegen en ENJOB-personeelsdiensten. En bij die laatste bleef ze na haar afstuderen plakken als specialist arbeidsmarktcommunicatie. Na twee jaar vond ze het tijd voor wat anders en maakte in 2021 haar intrede bij MarketingMakkers (voormalig: Kempen Communicatie) als marketing- en communicatieadviseur.

Sayenne is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Sayenne, maar ook voor de rest van de makkers.