#MERKVERHAALSCHRIJVER
#NIKSISTEGEK
#BEELDDENKER
#PLANTENMAN
#TENNISFANAAT

Wie is Renzo?

Renzo kent de weg in binnen- buiten én marketingland. Als alleskunner gaat hij voor opdrachtgevers graag aan de slag met teksten, branding, strategie en online marketingzaken als websites en SEO. Waar zijn grootste passie ligt? Om het authentieke verhaal van mensen en bedrijven te achterhalen. En uiteraard is deze beelddenker al helemaal in zijn element als hij dit kan combineren met design, foto of video.

renzodenbekker@marketingmakkers.nl06 23 52 38 29

Zo werd Renzo een makker

Renzo is altijd aan het leren en heeft al veel kanten van het marketingvak gezien. In 2015 begon hij -na zijn opleiding Leisure Management- aan zijn carrière als zelfstandige en werkte voor diverse opdrachtgevers. Na een wereldreis én een langdurig uitstapje naar Spanje is hij -gelukkig voor ons- weer teruggekeerd naar Horst. In zijn tijd als zelfstandige kwam Renzo al vaker in aanraking met MarketingMakkers, en dit klikte zó goed dat hij zich in 2023 bij het team aansloot en uiteraard direct een echte Makker werd.

Renzo is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Wouter, maar ook voor de rest van de makkers.