#VAKVIRTUOOS
#DRUKKENNER
#MAANDAGMENS
#GEZELLIGHEIDSDIER
#KAMMERAOJ

Wie is Jo?

Iemand die altijd goede zin heeft, dát is Jo. Hij kan zijn liefde voor het grafische vak maar niet loslaten, daarom werkt hij – ondanks dat hij met pensioen is – met veel plezier op maandag bij ons in de drukkerij. Gelukkig! Want Jo draagt een schat aan kennis met zich mee over het hele drukproces. En samen met collega’s brengt hij elke klus tot een kwalitatief resultaat, van advies tot aan grafische afwerking.

Zo werd Jo een makker

Na de grafische school startte Jo een opleiding tot bedrijfsleermeester. Hij werkte eerst in verschillende drukkerijen en begon daarna zelfs een eigen drukkerij. Na 12 jaar ging hij in de grafische wereld aan de slag als account- en ordermanager, tot aan zijn pensioen. Maar toen bleef het kriebelen: dus na een belletje met zijn oude (maar ook huidige) collega Gül maakte Jo in 2022 zijn intrede in de drukkerij bij MarketingMakkers (voormalig: Kempen Communicatie).

Jo is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Jo, maar ook voor de rest van de makkers.