Per 1 augustus 2022 zal Wouter Hermans, huidig commercieel directeur van Kempen Communicatie, MarketingMakkers komen vergezellen als nieuw directielid. Niek Geurts en Berton van Rens gaan dit ook bij Kempen Communicatie doen, waarmee ze samen met Wouter de nieuwe driekoppige directie vormen van beide bedrijven. De nieuwe directie neemt de aandelen van Kempen Communicatie BV over van Eric en Ingrid van Kempen. Zij zijn en blijven eigenaar van Kempen Media BV, de uitgever van de weekbladen HALLO Horst aan de Maas, HALLO Peel & Maas en HALLO Venray.

Vanwaar deze keuze?

Zowel MarketingMakkers als Kempen Communicatie maakten de afgelopen jaren een forse groei door. Door deze samenwerking aan te gaan, kunnen we beiden een volgende stap zetten in kwaliteit en capaciteit. Dit zorgt ervoor dat we beter kunnen spelen op het toenemend aantal omvangrijke vraagstukken van onze klanten. Daarnaast vullen onze competenties elkaar goed aan: ongeveer 70% van de werkzaamheden van Kempen Communicatie bestaat uit design en grafische productie en 30% uit marketingcommunicatie en strategie. Bij MarketingMakkers is dat precies andersom, waardoor mooie synergievoordelen te behalen zijn.

Het grootste marketingcommunicatiebureau van de regio

Wij zijn blij! Want met deze bonuscollega’s vormen wij samen het grootste marketingcommunicatiebureau in de regio. Onze opdrachtgevers profiteren vanaf 1 augustus 2022 van gebundelde expertises, co-creaties en slagkracht. We blijven wel beiden werken vanuit onze huidige locaties: MarketingMakkers vanuit HUB73 en Kempen Communicatie vanuit de Handelstraat in Horst.

Maak kennis met Kempen Communicatie

Kempen Communicatie bedenkt, maakt en deelt communicatieboodschappen. Het is een ondernemende club mensen met alle disciplines in huis. Denk aan communicatiespecialisten, tekstschrijvers, vormgevers, dtp’ers en drukkerijmedewerkers. Het bedrijf is gevestigd aan de Handelstraat in Horst en kent zijn oorsprong in 1976.

Hey, wij zijn MarketingMakkers!

MarketingMakkers is een strategisch en creatief marketingbureau dat bedrijven helpt groeien met effectieve marketing en krachtige communicatie. De organisatie, gevestigd in HUB73, werd in 2016 opgericht en bestaat inmiddels uit een team van strategen, copywriters en designers.