#DETAILHELD
#TEAMPLAYER
#CREATIEVELING
#TROTSEPAPA
#BASSIST

Wie is Ron?

Deze creatieve vormgever wordt er blij van om boodschappen om te toveren tot middelen, online én offline. Ron is een echte teamplayer en wordt graag van begin tot eind betrokken bij projecten: van toffe ideeën bedenken tijdens brainstormsessies tot aan het tot in de puntjes technisch afwerken van DTP-opdrachten. Precisiewerk? Laat dat maar aan Ron over: dan weet je zeker dat alles klopt.

ronkessels@marketingmakkers.nl | 077 – 396 13 50

Zo werd Ron een makker

Na het volgen van de studie grafisch vormgeving bij Sint Lucas in Boxtel, werkte Ron bij verschillende bedrijven. In de vormgeving, maar ook in andere sectoren. Toen de kans om bij MarketingMakkers (voormalig: Kempen Communicatie) te gaan werken op zijn pad kwam, moest hij snel schakelen: hij voerde in 2017 zijn sollicitatiegesprek via de telefoon in een indoor speeltuin op vakantie. Flexibiliteit ten top. En sindsdien is hij een trotse Makker.

Ron is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Ron, maar ook voor de rest van de makkers.