#CREATIEVELING
#ALLROUNDER
#FAMILYMAN
#WEETJESWIZARD
#SPORTIEVELING

Wie is Peter-Jan?

Peter-Jan is van alle markten thuis. Hij fungeert als ideeënkanon bij creatieve brainstormsessies, ontwerpt logo’s en huisstijlen en creëert off- en online middelen. Maar hij weet design ook tot leven te wekken met video’s en animaties. En kan hij iets niet? Dan leert deze nieuwsgierige en gedreven vormgever het zichzelf direct aan.

peterjanstrik@marketingmakkers.nl077 – 396 13 50

Zo werd Peter-Jan een makker

Na het afronden van de koksopleiding in Roermond, besloot Peter-Jan toch de grafische branche in te gaan. Hij volgde een opleiding aan het Sint Lucas in Boxtel en ging aan de slag als vormgever in Waalwijk. In 2003 startte hij bij MarketingMakkers (voormalig: Kempen Communicatie) en maakte in de tussentijd nog een uitstapje van 8 jaar naar een vormgevingsbureau. Maar eens een Makker, altijd een Makker: sinds 2015 is ‘ie gelukkig weer terug op het vertrouwde nest.

Peter-Jan is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Peter-Jan, maar ook voor de rest van de makkers.