#TAALACROBAAT
#KLEURRIJK
#FANTASIEVOL
#LEVENSGENIETER
#BOEKENWURM

Wie is Nina?

Deze creatieveling houdt zich graag bezig met alles dat met communicatie te maken heeft en heeft daarbij oog voor detail. Zo houdt ze zich graag bezig met contentcreatie, maar krijgt ze ook energie van het opstellen van adviezen op strategisch niveau. Daarnaast heeft ze een grote passie voor schrijven, waarmee ze lezers wil overtuigen en raken.

ninaintzandt@marketingmakkers.nl | 077 – 396 13 50

Zo werd Nina een makker

Tijdens het volgen van haar HBO Communicatie kon Nina al niet wachten om haar skills in te zetten in de praktijk. Zo heeft ze naast haar studie als communicatie- en marketingmedewerkster bij Peijs Verpakkingen de eerste stappen in het werkveld gezet. Daarna heeft ze de wereld van online marketing mogen ontdekken bij X-com als werkstudent. Aangezien Nina nog veel meer wilde weten over het communicatievak, is ze verder gaan studeren in Nijmegen. Zo rondde ze in 2023 de pre-master Communicatie en Beïnvloeding af en volgt ze momenteel een bijbehorende master.

Nina is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Nina, maar ook voor de rest van de makkers.