#BEDENKER
#PERFECTIONIST
#GENIETER
#SPORTIEVELING
#GEZELLIGHEIDSDIER

Wie is Niek?

Van tien ideeën naar één concreet campagneplan? Dan ben je bij Niek aan het juiste adres. Hij tovert concepten zo om naar strakke communicatie en een knallende campagne mét resultaat. Switchen tussen verschillende projecten en opdrachtgevers is geen enkel probleem voor Niek. Want het allerbeste resultaat leveren, dat is waar het hem om draait.

niekpouwels@marketingmakkers.nl | 077 – 396 13 50

Zo werd Niek een makker

Na de studie Sportkunde, verschillende marketingstages en -minor was Niek nog niet uitgeleerd: zijn NIMA A Marketingdiploma volgde snel. Toen was het tijd voor het echte werk. Hij begon als medewerker communicatie bij de gemeente Venray, maar na een tijdje begon zijn passie en ambitie voor het marketingvak toch te kriebelen. Die ambitie maakt hij sinds 2024 waar bij MarketingMakkers als marketing- en communicatieadviseur.

Niek is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Niek, maar ook voor de rest van de makkers.