#TAALGOOCHELAAR
#CREATIEF
#OOGVOORDETAIL
#POSITIEF
#KEUKENPRINSES

Wie is Milou?

Milou ademt creativiteit: een wandelende ideeënpot welteverstaan. Met haar vlotte pen bedenkt én schrijft ze pakkende teksten van A tot Z die naadloos aansluiten bij de doelgroep. Zowel in het weekend als op de werkvloer is haar glas halfvol. Dankzij haar vrolijke instelling, journalistieke achtergrond en empathisch vermogen weet ze goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Deze makker stelt jou op je gemak!

miloupeelen@marketingmakkers.nl | 077 – 396 13 50

Zo werd Milou een makker

Als alumnus aan de Fontys Hogeschool voor journalistiek in Tilburg heeft Milou zich gedurende haar studiejaren ondergedompeld in de mediawereld. Daar heeft ze zich gespecialiseerd in wat ze het allerliefste doet: creatief denken en schrijven. Dankzij een afstudeerstage bij Haegens Media, een minor film en freelancewerkzaamheden op de redactie van RTL Boulevard en Kempen Media heeft ze haar passie al langzaam in de praktijk kunnen brengen. Maar inmiddels is het tijd voor het echte werk! Sinds mei 2024 is Milou als copywriter een echte Makker.

Milou is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Milou, maar ook voor de rest van de makkers.