#CREATIEFBREIN
#POWERDRIVE
#PERFECTIONIST
#KUNSTENAARINDEDOP
#PLAATFANAAT

Wie is Francis?

Onze Francis kent als geen ander de kunst van het vertalen van klantwens naar creatief concept. En die zien er niet alleen gelikt uit, de boodschap is ook nog eens glashelder. Gauw tevreden? Nooit. Francis zet op creatief vlak graag een tandje bij om de meeste waarde toe te voegen. Maar dan uiteraard wel op een enthousiaste en positieve manier. Bij hard werken mag er ook hard gelachen worden.

francismartens@marketingmakkers.nl | 077 – 396 13 50

Zo werd Francis een makker

Na zijn opleiding Visuele Communicatie aan de Kunstacademie in Maastricht startte Francis zijn carrière bij Bureau van Gerven en Dim Vormgeving & Communicatie. Hij maakte een frisse duik in het ondernemerschap door Bureau van Gerven over te nemen. Vervolgens ging deze bevlogen designer nog een aantal jaren als ZZP’er aan de slag. Maar hij merkte al snel dat hij het werken in een team met gezellige collega’s miste. Perfecte keuze dus om in 2021 aan de slag te gaan bij MarketingMakkers (voormalig: Kempen Communicatie), want dat vinden wij ook mega gezellig!

Francis is een echte makker, net als de rest

Wat een MarketingMakker typeert? Hard werken om de allerbeste te worden in wat je leuk vindt. Maar dan wél met een flinke dosis enthousiasme, positiviteit en energie. En dat geldt niet alleen voor Francis, maar ook voor de rest van de makkers.