WERKEN BIJ MarketingMakkers & Kempen Communicatie

Vacature: Marketing- en communicatieadviseur

Nog één plekje beschikbaar!

Op = op, dus check snel in!

Hurry up, wij hebben één plekje vrij in ons team! Daarom zijn we samen met onze Makkers van Kempen Communicatie op zoek naar een waardig lid om deze plek op te vullen. En geloof ons: je start met de leukste baan die je ooit gehad hebt.

Waor ziede geej d’r ènne vá?
Houd jij van hard doorwerken, jezelf ontwikkelen, maar net zo erg van schaele wazel? Nice! Wij houden van flink doorpezen en goed werk leveren, maar net zo goed van teamuitjes en boksen met z’n allen.

Heb jij een passie voor communicatie? Doe je niets liever dan strategieën bedenken en ben je handig met content? Heb je een passende opleiding afgerond? Ken je online een beetje de weg? Heb je daarnaast enkele jaren ervaring? Zou je jezelf omschrijven als een organisatietalent? En ga je geen uitdaging uit de weg? Dan leren wij jou graag kennen! (En excuses voor dit vragenvuur).

Wishlist voor ons nieuwe teamlid
Ben jij de nieuwe Makkemper die we zoeken? Afvinken maar! Jij bent:

N

Iemand met een (hbo- of wo-)achtergrond in marketing, communicatie of bedrijfskunde

N

Iemand met meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie (of iemand die ons he-le-maal omverblaast in de gesprekken, dat mag ook!)

N

Eerlijk en je laat weten wat je ergens van vindt

N

Creatief en proactief

N

Tweetalig (Nederlands & Engels)

Hoe jouw werkdag eruit gaat zien?
Ja, jeetje. Daar vraag je wat. Onze werkdagen zijn namelijk niet in een mal te gieten. Op welke tijd je start en waar je je eerste koffie naar binnen mikt, bepaal je lekker zelf. Dat geldt ook voor welke klanten je werkt, hoe vaak je onderweg bent en welke werkzaamheden je precies doet. Dat kan van dag tot dag verschillen. Hoe we jouw werkdagen zo leuk mogelijk krijgen? Nou, zoê:

N

Stap 1: Samen gaan we op zoek naar de werkzaamheden die je leuk vindt, waar je goed in bent en waarmee je waarde toevoegt voor onze klanten

N

Stap 2: We zorgen ervoor dat je elke dag zoveel mogelijk met deze werkzaamheden bezig bent

N

Stap 3: Je gaat leren van de allerbesten in jouw vakgebied, totdat je zelf de beste bent

Voilà! Zo word je bij ons de beste in wat je het allerleukst vindt.

Hoe het komt dat geen werkdag hetzelfde is?
Onze opdrachtgevers komen uit verschillende branches. De vraagstukken waar jij je mee bezighoudt zijn dus iedere dag anders. Het ene moment ben je bezig met de interne communicatie van een logistieke dienstverlener. Het andere moment bedenk je een creatieve wervingscampagne voor een technisch bedrijf. Een dag is nooit hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk.

Waar kom je terecht?
Je gaat werken voor de twee állerleukste marketing- en communicatiebureaus van Limburg: MarketingMakkers en Kempen Communicatie. Samen zetten we onze expertise en kennis in voor een hele hoop supervette en verschillende klanten! Je krijgt:

    • Chille collega’s en een flexibele werkomgeving
    • Verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen
    • Veel ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling

Kom ‘es kieke!
Zin om eens met ons te kletsen? Of gewoon om even te checken bij onze collega’s of alles dat hierboven geschreven staat wel écht waar is? Slide dan onze mailbox in of bel gewoon even naar Berton.

Waar moet je komen kijken?
Of je bij MarketingMakkers (HUB73 in Horst, bij de InterChalet) of bij Kempen Communicatie (Industrieterrein Hoogveld bij de H van Hegelsom) langskomt, mag je zelf weten. Als je maar wel langskomt!