Onze leukste stagiaire is nu een échte MarketingMakker

Wegens succes verlengd!

Yes, dubbel feest! Onze afstudeerder Anouk heeft te horen gekregen dat ze haar scriptie gehaald heeft met een mooie 7. Daarnaast heeft ze haar contract getekend en is ze vanaf nu fulltime werkzaam als content marketeer bij MarketingMakkers.

 

Het afgelopen halfjaar heb ik mijn scriptie geschreven in opdracht van MarketingMakkers. Dit stond in het teken van een onderzoek doen naar hoe MarketingMakkers organisaties kan laten inzien dat ze moeten investeren in hun eigen werkgeversmerk en arbeidsmarktcommunicatie. Het was een heel interessante periode waarin ik veel geleerd heb. Bijvoorbeeld over waarom het voor werkgevers belangrijk is om arbeidsmarktcommunicatie in te zetten, maar ook leerde ik veel over het werken aan de bureauzijde. Daarom heb ik nu enorm veel zin om voor MarketingMakkers aan de slag te gaan!

 

Het belangrijkste inzicht uit mijn onderzoek was dat bij veel bedrijven die kampen met een personeelstekort, kennis ontbreekt over het werven van kwalitatief personeel. Buiten het ontbreken van deze kennis, is een tekort aan tijd en/of capaciteit de reden waarom bedrijven besluiten om personeel te werven via een externe partij. MarketingMakkers heeft deze kennis, tijd én capaciteit veelvuldig in huis! MarketingMakkers is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en het ontwikkelen van het employer brand van klanten. Mijn advies om een Thought Leadership positie te gaan ontwikkelen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gaat ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Binnenkort zullen jullie dus meer van MarketingMakkers én van mij voorbij zien komen. Stay tuned!