De BusinessBoost

voor een extra portie marketing power

 

Van strategisch advies tot creëren van de beste content en marketingtools, alles is mogelijk met de BusinessBoost! Juist wanneer je geen ruim marketingbudget voor handen hebt, dan is de BusinessBoost perfect voor jou!

Doe de MarketingMakkers BusinessBoost!

Wat mag ik verwachten?

Tijdens de BusinessBoost gaan wij met jou twee uur om tafel en samen op zoek naar datgene wat jouw business een boost kan geven. Geen koetjes en kalfjes, we gaan direct aan de slag en gaan tot de kern.

Twee volledig benutte uren werken onze creatieve breinen voor jou: efficiënt, praktisch en doelgericht. Ideeën spuwen en waar mogelijk direct uitwerken.

Met de BusinessBoost willen wij creatief marketing advies toegankelijk maken voor iedereen. Vol nieuwe inspiratie en handige tips & tools loop jij bij ons de deur uit!

Waarom de BusinessBoost?

MarketingMakkers bedenkt en implementeert met ontzettend veel passie campagnes voor verschillende opdrachtgevers binnen het MKB.

Wat wij regelmatig zien bij minder omvangrijke projecten is dat het traject van kennismaken, offreren voor beide partijen veel tijd en energie kost. Uiteindelijk is het resultaat van de geleverde inspanning dan soms pas laat merkbaar.

Omdat wij zoveel mogelijk ondernemers vooruit willen helpen en dit ons dé boost van energie geeft, hebben wij voor jou de BusinessBoost in het leven geroepen! Een dubbele boost dus!

Enerzijds omdat wij merken dat er behoefte is aan deze aanpak en anderzijds omdat wij door efficiënt te werken de BusinessBoost voor een aantrekkelijk tarief kunnen aanbieden.

Is deze boost iets voor jou?

  • Groeit jouw bedrijf niet zoals je zou willen?
  • Zie je kansen maar benut je ze niet?
  • Twijfel je soms wat en hoe je precies kuntcommuniceren (online- en offline)?
  • Weet je niet hoe je potentiële klanten het beste kunt bereiken?
  • Zou je jouw naamsbekendheid willen vergroten?
  • Kom je met een nieuw product of een nieuwe dienst op de markt?
  • Heb je behoefte aan een frisse blik?
  • Staat er een verandering voor de deur?
  • Of wil je gewoon sparren over leuke content of ludieke acties?

Wat kost een BusinessBoost?

Over de kosten zijn wij eerlijk en duidelijk: 2 makkers inclusief creatieve breinen voor €250,- exclusief BTW.
In 120 minuten gaan we samen aan de slag om jouw business die boost te geven. Geen verborgen agenda’s, gewoon efficiënt te werk gaan.

Plan direct jouw BusinessBoost?

Een BusinessBoost plannen we graag in de ochtend, dan zijn we nog lekker fris en halen we maximaal rendement uit iedere sessie. Jij mag aangeven welke dag jou het best schikt, we boosten in principe iedere morgen bij ons op kantoor.

merkambassadeurs, de diepte in om de kracht en het hogere doel van jouw organisatie naar boven te halen. Vanuit hier bouwen we op onze manier aan een sterk en onweerstaanbaar merk.

Plan hier jouw BusinessBoost!

Via dit formulier plan jij jouw MarketingMakkers BusinessBoost. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum te bevestigen.

Onze Boosters

Vragen over de BusinessBoost?

Bel MarketingMakkers.
077 – 205 75 80

of mail
info@marketingmakkers.nl